Vrienddagboek Ik weet alles!

In de drukte van het dagelijks leven, kunnen de verhalen van onze vrienden snel verdwijnen. Onze geheime tip: houd iets belangrijks in het dagboek van een vriend!

In je agenda staan ​​alle mogelijke afspraken van de kapper tot het concert, maar dat je beste vriend deze vrijdag een belangrijke vergadering had, ben je dat vergeten? Of hoe de nieuwe vlam van je favoriete collega wordt genoemd? Koop een klein notitieboekje waarin elk van uw dierbaren een eigen pagina krijgt.

Een geheim recept uit de kindertijd

Herinner je je die boeken die bestonden in je basisschool? Daar had elke vriend zijn eigen pagina, waarop hij een foto van zichzelf kon plakken en een profiel kon invullen.
Je nieuwe vriendendagboek zal zo op elkaar lijken - gewoon zonder een foto of vragen over de droombaan. En: je vult het zelf in. Elke lieve persoon krijgt zijn eigen pagina of beter, zijn eigen paginavolgorde, er worden altijd nieuwe informatie toegevoegd. Dan schrijf je in opsommingstekens, wat er gaande is of momenteel bezig is - van belangrijke vergaderingen, over nieuwe liefdesaffaires tot je favoriete kleur of lievelingseten kan alles erin.

Schrijf geen romans

Het gaat er niet om in detail te beschrijven wie, wat, wanneer, waar en waarom. Korte zinnen, opsommingstekens zijn voldoende. Als je dat doet in de avond voordat je in slaap valt, kost het je niet meer dan tien minuten: denk je dag door en noteer wat je wilt onthouden. Of je hebt altijd het dagboek van je vriend bij je, dan kun je meteen schrijven.

Goed geïnformeerde mensen zijn populair

Er zijn mensen die zich alles kunnen herinneren. Bijvoorbeeld, zelfs na weken weet de vriendin van je beste vriend precies wat je haar hebt verteld op het laatste feestje en vraagt ​​haar wat er is geworden van dit of dat project - en elke keer als je denkt: "zou ik ook graag dus. "Dankzij het dagboek van de vriend zul je het doen!
Omdat één ding duidelijk is: iedereen die vraagt ​​hoe de belangrijke ontmoeting met de baas is gegaan, of zich herinnert wat hun beste vriend studeert na de vierde universitaire overgang, wordt gezien als een goede vriend. Mensen voelen zich gewaardeerd wanneer anderen deelnemen aan hun leven.

Schrijf niet alleen in, lees ook

Het dagboek van zo'n vriend gebruikt natuurlijk alleen iets als je er ook af en toe doorheen bladert. Dan is het in feite een klantendossier op het werk: alles wat u moet weten voor uw volgende vergadering.