Fit met stijl workout kleding van Beyoncé

De R'nB'-koningin Beyoncé Knowles werkt samen met het Britse cult-warenhuis Topshop om een ​​stijlvolle workoutlijn te ontwikkelen.

Binnenkort Beyoncé Knowles kan worden afgebeeld - op zijn minst visueel. De R'n'B-Superstimme richtte een bedrijf op met de Britse cult-keten Topshop, waarin ze een aandeel van 50 procent zullen hebben: Parkwood Topshop Athletic Ltd. Zoals de naam al aangeeft, wordt van het bedrijf verwacht dat het trainingsmateriaal of trainingsgerichte streetwear met een focus op dans, fitness en sportkleding meeneemt, waarvan de eerste collectie naar verwachting in het najaar van 2015 debuteert.

Beyoncé en de sterontwerpers

De zanger staat bekend om haar voorliefde voor topontwerpers, ook al is ze meerdere malen in Topshop-onderdelen gezien. Terwijl ze de nadruk legde op WWD bij de aankondiging van het nieuwe project - natuurlijk - het Britse bedrijf

"altijd voor haar modieuze referenties en haar durf"

In het afgelopen jaar konden een groot aantal sterrenontwerpers zich uitleven op hun touroutfits voor de 'The Mrs. Carter Show' concerten. Onder hen waren Riccardo Tisci van Givenchy, Emilio Pucci of Julien MacDonald. De 33-jarige heeft een hechte relatie met Riccardo Tisci, die ook drie outfits ontwierp voor de 'On the Run'-tour van dit jaar, die Beyoncé voltooide met haar man Jay-Z.

Topshop houdt van vrouwen

Voor Topshop is werken met een diva niet ongebruikelijk: supermodel Kate Moss heeft zelf verschillende collecties voor de keten ontworpen. Sir Philip Green, oprichter en CEO van Topshop, stond erop vast te houden aan wat het nieuwe project uniek maakt: "Dit is geen samenwerking, het gaat om het opbouwen van een merk en een bedrijf - een op zichzelf staand, echt bedrijf, met uw eigen Bedrijfskosten en eigen kantoor. "

Wat kan men verwachten

Of de samenwerking van Beyoncé met Topshop multifunctionele sportkleding biedt, is twijfelachtig, maar dat is zeker niet het doel van de samenwerking. Tenslotte wordt dit sportgerichte streetwear genoemd. Voor een stijlvolle uitstraling in de sportschool of tijdens het joggen zal het zeker genoeg zijn!