Films Films waarmee u verslaafd bent aan sneeuw

De nieuwe extreme ski-strips zijn hier. Deze keer zijn ze nog gekker, gewaagder, spannender en spectaculairder dan ooit. Drie adrenalinereizen voor bankavonturiers!

Op een sombere vrijdagmiddag in Hamburg grijpt het verlangen naar skiën me plotseling. Ik heb weer verse sneeuw nodig in plaats van motregen. Ik zoek in mijn telefoonboek naar iemand die me insiderinformatie kan geven over de sneeuwsituatie in het zuiden - en blijf bij Sebastian.
Springen van 25 meter hoge kliffen
Sebastian Hannemann (24) uit Augsburg, de beste extreme skiër van Duitsland. Als hij zijn wiskunde niet aan het doen is, springt hij tot 25 meter hoge kliffen op de achterbank. Maar in Basti's trainingsgebied in het Zillertal zijn ook slechte tijden voor freeriders - te weinig verse sneeuw, te veel vrije rotsen. Dat kalmeert me een beetje. Over wiskunde Basti, maar blijkbaar heeft het op dit moment weinig eetlust, in plaats daarvan haalt hij de nieuwste wintersport-actiefilms pure binnen, die nu online te downloaden is.
De perfecte films voor sneeuwvervangende drugs
Ik volg hem en geloof nauwelijks in mijn ogen hoe goed "Legs of Steel", "Winter of Wells" en "The Art of Flight" zijn gemaakt - perfecte sneeuwvervangende medicijnen! In Aestivation (vanaf februari gratis op www.aestivation.eu) zal Basti ook op het scherm verschijnen. Hiervoor reed hij de meest spectaculaire plekken van Whistler en Mount Baker in Canada met een 4-koppige filmploeg gedurende drie weken. Snowbunnies die door vuurbanden à la Willy Bogner stuitten, waren gisteren - in de trendstrips van vandaag rijden de renners (ruiters) een koele lijn (lijn) in het gezicht en laten ze achterover vallen over een huizenhoge klif (rots) ). Respect! Overigens zijn Basti en Co. live te zien op 10 maart in Fieberbrunn tijdens de vijfde ronde van de Freeride World Tour. Tot die tijd: Sofa healing!

Legs of Steel - Niets anders telt scènes die nog nooit eerder zijn vertoond (gratis: www.legsofsteel.eu).

Winter of Wells - Een spectaculaire documentaire van 52 minuten over 's werelds meest skiviest familie (iTunes 4, 99 €)

The Art of Flight - begeleidt de beste snowboarders ter wereld op hun tweejarige reis (iTunes vanaf 7, 99 €).