Grote peiling Wat vrouwen gelukkig maakt

De sportkledingfabrikant Reebok heeft meer dan 3000 vrouwen in Europa geïnterviewd over geluk en tevredenheid. Gezondheid en fitness zijn daarom erg populair.

Photo Gallery

Fitness en gezondheid zijn de belangrijkste factoren die deel uitmaken van geluk en tevredenheid voor elke 71 procent van de vrouwen. Dit is een van de bevindingen van het nieuwe tevredenheidsonderzoek van sportkledingfabrikant Reebok. De enquête onderzocht in totaal 3000 vrouwen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Rusland, Italië en Spanje in de leeftijd van 18-39 jaar. Op de derde plaats volgde met 65 procent een geweldig seksleven. Tegelijkertijd denkt 83 procent van de ondervraagde vrouwen echter ook dat ze zich gelukkiger en gelukkiger voelen als ze zich fitter voelen.

Kleine dingen voor het grote geluk

In termen van lichaamsbewustzijn verklaarde 66% van de vrouwen dat een getraind lichaam belangrijk voor hen is. De geïnterviewde vrouwen zeiden dat ze liever een kleine (80%) dan een stevige bodem (20%) en een platte maag (64%) hadden dan grotere borsten (32%). Van de sportactiviteiten was Walking de grootste populariteit (19%) - vóór het zwemmen (17%), danslessen (11%) en hardlopen (7%). Het onderzoek laat echter ook zien dat het geen grote reis of een duur geschenk hoeft te zijn - vrouwen bedoelen vaak de kleine dingen in het leven veel meer. Volgens deze, gelach met vrienden (74%), evenals een vers gemaakt bed (65%) al voldoening geven voor het vrouwelijk geslacht. Zelfs een schoon huis (65%), luisteren naar muziek (58%) en bloemgeschenken (59%) zijn meer bevredigend voor vrouwen dan het krijgen van een duur sieraad (39%) of uitgenodigd voor veel partijen (27%).

Ambassadeurs Eva Mendes en Helena Christensen

De tevredenheidscampagne wordt ondersteund door topambassadeurs van Reebok EasyTone, zoals Hollywood-actrice Eva Mendes en het wereldberoemde model Helena Christensen. Beiden werden opgevoerd door de beroemde beroemdheid fotograaf Rankin. Het resultaat is te vinden in onze fotogalerij. In de video onthult Eva Mendes ook wat geluk en genegenheid voor haar inhoudt. Fitness is immers ook voor hen een ware gelukzaligheid: "Wat ik op prijs stel als ik fitnessoefeningen doe en in vorm blijf, is het gevoel van voldoening dat ze je bieden. Het besef iets te doen voor je lichaam en geest, gezond te blijven en het beste uit jezelf te halen, is een geweldig gevoel. "Helena Christensen is ook een familieman:" Ik reis veel vanwege werk, dus het is erg belangrijk voor me Om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden. Het is interessant om te zien dat ik het niet alleen ben - 64% van de ondervraagde vrouwen in de Reebok Satisfaction Survey zijn het meest tevreden wanneer ze gewoon tijd doorbrengen met hun gezin. "