Jennifer Lopez Een dag met Jennifer Lopez

Zangeres, danseres, designer, actrice - Jennifer Lopez (43) is een echte krachtvrouw. We geven een beetje inzicht in de dagelijkse routine van de Puerto Ricaanse vrouw.

05:30 Wekker rinkelt
Ja, ik ben een vroege vogel. Omdat ik dan een beetje tijd voor me heb voordat mijn kleine deugnieten wakker worden. Ik begin de dag met meditatie en yoga.
07:00 Zakelijk begint
Eerste telefoonvergaderingen - als ik geluk heb, dan kan ik de loopband of de hometrainer aannemen.
13:00 eten
Ik ben een grote fan van kleine snackpauzes. Ik eet meestal vier tot vijf keer per dag. Dit heeft me een fitnesstrainer geleerd. Dientengevolge, heb ik minder het hunkeren naar in de middag.
15:00 afspraken
Na een kleine run, een halfuur rekken en een eiwitshake, heb ik een productievergadering voor ons tv-programma "American Idol" met Ryan Seacrest, Randy Jackson en Steven Tyler - ze hebben lang deel uitgemaakt van mijn uitgebreide cirkel.
21:00 sluitingstijd
In mijn hoofd ben ik het weekend al aan het plannen. Ik wil echt weer een triatlon doen. Daar train ik op mijn vrije dagen. Het enige probleem: mijn respect voor de oceaan. Daarom heb ik gepland voor zaterdag een training in het zwembad met daaropvolgende massage.

True Fitness Blog op Facebook

Ontvang regelmatig spannend en vermakelijk nieuws over sport, fitness, eten en levensstijl - klik gewoon op www.facebook.com/fitforfun.de en wees altijd de beste!