Johnny Depp-afspeellijst van de maand

Johnny Depp vierde zijn 9e verjaardag op 9 juni. De acteur vertelde ons wie hem een ​​serenade gaf en wat zijn favoriete geluiden zijn.

1. "Like a Rolling Stone" door Bob Dylan
Ik hou van Bob Dylan, zijn zelfmedelijden, zijn aarzeling in zijn stem. Als ik lang moet praten, voel ik me altijd een beetje als Dylan.
2. "Anarchy in the UK" door de Sex Pistols
Breng mij onmiddellijk over naar een andere tijd. Voel je als een rebel. Een hymne - ik hou van de energie van het lied.
3. "Dancing in the Dark" door Bruce Springsteen
Hier komt de kleine jongen in mij. Ik moet het luider maken als ik het op de radio hoor. Springsteen is een autochtone Amerikaan. Je moet gewoon trots zijn op het land als je zijn liedjes hoort.
4. "Gimme Shelter" van de Rolling Stones
Hé, de stenen zijn mijn helden! Ik wil zijn zoals Keith Richards. Als hij op het podium staat, ben ik net zo gefixeerd. Dan zou ik liever een handtekening krijgen. (Lacht)
5. "Dream On" door Aerosmith
Mijn leven in twee woorden. Het is niet normaal wat ik doe. En het voelt vaak als een droom. Het lied geeft dat beter weer dan welk interviewantwoord dat ik ooit heb gegeven.
6. "Brown Eyed Girl" door Van Morrison
Het eerste liefdeslied dat me betoverde. Mijn eerste gebroken hart. Ik moet nog steeds aan haar denken als het op de radio wordt afgespeeld.