Winkelen Spree Winkelen maakt vrouwen blij

Bij het winkelen kennen vrouwen geen vrienden. Uit een recent onderzoek blijkt dat vrouwen eerder geneigd zijn om hun favoriete kledingstuk te kopen dan hun eerste date.

De sexy schoenen, het favoriete shirt - vrouwen weten precies waar ze hun beste stukjes hebben gekocht. Dus het resultaat van een Forsa-onderzoek van het warenhuis TK Maxx onder Duitse kopers. Het gevolg is dat iets minder dan 70 procent van de ondervraagde vrouwen zich nog herinnert waar ze hun favoriete kledingstuk hebben gekocht - en zelfs waar ze het voor het eerst hebben gedragen. Daarentegen kent slechts 60 procent van de dames de locatie van hun eerste date.

Kaufrausch - bij voorkeur alleen

Natuurlijk gaan vrouwen ook winkelen als ze op zoek zijn naar iets speciaals (69 procent). Maar ten minste 24 procent van de respondenten gaf toe dat ze de warenhuizen en boetieks bestormden alleen vanwege het gevoel van geluk dat ze voelen als ze precies het juiste deel voor zichzelf hebben gevonden. 43 procent voelt ook dat ze iets goeds doen tijdens het winkelen. Vrouwen zijn echter terughoudend om door anderen te worden afgeleid. Ongeveer 40 procent van de deelnemers aan het onderzoek geeft er de voorkeur aan om alleen te winkelen, 26 procent zou op zijn minst hun vriendin meenemen - slechts 17 procent, echter, begeleid door je partner bij het kopen van waanzin.

Weer laag zorgt ervoor dat winkelen hoog is

Een ander onderzoek onder gebruikers van het online platform toont ook aan dat de mannen liever op goed weer op vakantie hopen - dit verhoogt niet alleen de stemming, maar beschermt ook de portemonnee. Ten slotte, slechts 23, 1 procent van de respondenten overbrugt slecht weer met sport en welzijn in het hotel, 23, 8 procent ontspant in de kamer - 33, 4 procent van de respondenten brengt echter tijd door in het winkelcentrum.
Bronnen: TK Maxx,