Joggingbroek Style Stylo in plaats van Proll in joggingbroek

Schlabberlooks worden al lang beschouwd als niet-go en niet sociaal aanvaardbaar. Maar nu is de ex-mode zonde als joggingstijl sociaal aanvaardbaar - en zelfs een wereldwijde trend!

Photo Gallery

Hot Softwear: in onze fotogalerij laten we zien hoe het joggingbeeld op internationale wegen is vormgegeven

Joggingbroekstijl wordt rijklaar

Iedereen die joggingbroek draagt, heeft de controle over zijn leven verloren ", zei modeverscheur Karl Lagerfeld twee jaar geleden in een talkshow voor het beste. Ik wil niet weten hoeveel kijkers voor de tv in verwarring hebben gezeten en korte tijd in een crisis van betekenis zijn geraakt. Misschien sprongen sommigen in afschuw en probeerden ze hun leven onder controle te krijgen met een spijkerbroek of een stijlvolle pyjama. Waarschijnlijker is echter dat de spot van Karel de Grote een heuse mode-stuitligging en trendbeweging teweegbracht bij alle joggende discipelen - toegewijd om hun outfitvoorkeur in de wereld te brengen!

De joggingbroek: het nieuwe it-stuk?

Toegegeven, alle wilde speculatie, maar het feit is: intussen is er een echte super-Schlabber-hype. Waar je ook kijkt - het wordt "gek" als een gek! In de metro, in het restaurant, in modeblogs of op de luchthaven van München: Wayne Carpendale wandelt daar in jas-chic en naar beneden in jogging-casual. De feel-good-broek maakt zelfs de sprong van de bank naar de catwalk: op Fashion Week in Berlijn staken modellen van Fendi, Michalsky, Gucci en Co. op hoge hakken en met zijden en leren jogginglaarzen de steiger over. Grote Karl, als het leven helemaal uit de hand loopt, maar op zijn minst casual en comfortabel!

Hot Softwear: in onze fotogalerij laten we coole sweatpant-looks zien in internationale straten.