Test nu de SIE2i Sport-koptelefoon van Bose

Topkwaliteit voor sporters: meld je nu aan in de vriendengroep van True Fitness Blog en test gratis de nieuwste Bose-sport-hoofdtelefoons!

Voor sporters telt de prestatie - zelfs met het geluid van de hoofdtelefoon, waarmee ze tijdens het hardlopen hun muziek horen. Nu verkrijgbaar bij Bose zijn de SIE2 i Sport-koptelefoons - Bose's eerste in-ear hoofdtelefoon die speciaal is ontworpen voor sporters. Ze bieden een ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor sport-koptelefoons die hoogwaardig geluid en stabiliteit combineren met zweet- en waterbestendigheid en duurzaamheid - en dat allemaal in een sportief ontwerp dat elke atleet ondersteunt, van deelnemer aan fitnesscentra tot ambitieuze hardloper.

Probeer het nu gratis

Wil je deze sportieve geluidsbeleving ervaren tijdens je volgende hardlooptraining? FIT FIR FUN-vrienden zijn op zoek naar 30 testers die de nieuwe SIE2 i Sport-koptelefoons van Bose gratis willen testen! Geldig van 5.12.2012 tot 2.1.2013

Met hun StayHear-oorbeschermers past u veilig en comfortabel op de individuele oorschelp. Ze verminderen hinderlijke drukpunten en de noodzaak om de hoofdtelefoon voortdurend opnieuw af te stellen. Het open ontwerp van de oorbeugels maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren met een gematigd volume terwijl je je toch bewust bent van de omgeving - een belangrijk criterium voor iedereen die zich bezighoudt met buitensporten.
Voor extra gemak kan een mobiele telefoon of digitale muziekspeler veilig worden opgeborgen in het exclusieve Reebok fitness-polsbandje dat bij u wordt geleverd.

Dus je bent er

Iedereen kan meedoen - zonder enige verplichting. U bepaalt zelf welke producten u wilt testen:
Aanmelden: om deel te nemen aan onze gratis proefversies, moet u zich eerst aanmelden voor vrienden van True Fitness Blog en uw profiel maken.
Toepassen: huidige acties zijn te vinden onder het item "Projectoverzicht". Hier kunt u zich aanmelden voor elke afzonderlijke test. Omdat het aantal deelnemers meestal beperkt is, vergroot een zorgvuldig ingevuld aanvraagformulier uw kansen.
Testen: alle deelnemers ontvangen een gratis proefpakket met de bijbehorende producten.
Beoordeling: commentaar online op producten, foto's uploaden en delen met andere testers.