Finale: fitnessmodellen 2011! De beste 10 van de 1000

Dit zijn de 10 beste kandidaten voor de finale van onze fitnessmodellen op 5.11 in Frankfurt! Onze jury heeft in totaal tien finalisten geselecteerd uit meer dan 1000 sollicitaties.

Photo Gallery

De beste 10

De top 10 van de deelnemers is te vinden in de fotogalerij.
We zijn blij: ongeveer 1000 lezers hebben zich aangemeld voor Fitness Models 2011. Onze jury van topklasse (zie hieronder) kiest nu vijf finalisten en vijf finalisten. De top tien staan ​​dan op 5.11. een wedstrijd op FITNESS FIRST in Frankfurt om ons Fitness Model 2011 te worden. De prijs: een professionele fotoshoot met een topfotograaf in Frankfurt. De foto's worden gepubliceerd in het januarinummer van True Fitness Blog - met een beetje geluk zullen ze zelfs onze cover-modellen zijn! Bovendien ontvangen de winnaars een spa-weekend in een exclusieve spa en een FITNESS EERSTE jaarlijkse lidmaatschap.

online Gym

DAVIDOFF biedt je een gratis VIP-toegang tot de virtuele sportschool "Energym". Log in op Facebook Davidoff Energym met het VIP-wachtwoord fit @ energym, win geweldige prijzen en word snel fit.

Dit is de modeljury

Op 5.11. Tijdens de finale in Frankfurt zullen onze juryleden vijf finalisten en vijf finalisten kiezen uit het paar van de paar fitnessmodellen!

MARCO SCHREYL (37)

TV en radio host, onder andere, Duitsland is op zoek naar de superster en in hr1-talk.

GUNNAR PETERSON (48)

Personal trainers (inclusief Angelina Jolie en Brad Pitt) uit LA

CHRISTIANE BRUSZIS (39)

Directeur PR en mediarelaties, Coty Prestige.

TANJA LANGSTROF (39)

Personal Trainer op FITNESS FIRST in Frankfurt.

ALEXANDER STEUDEL (45)

Hoofdredacteur van True Fitness Blog.