Naturnagelverstärkung Eenvoudig chic in plaats van lange klauwen

Dunne, broze of gebarsten nagels? Niets om te laten zien! De ware fitness-blogmaten Eva en Susanne wilden prachtige nagels die er natuurlijk uitzien. Uw tip: natuurlijke nagelversterking!

"Niet kauwen!" Is mijn bevel om collega Eva te waarschuwen dat ze op haar vingernagels kauwt. Zelf merkt ze niet meer het reeds geautomatiseerde knabbelen. De vingernagels zijn overeenkomstig kort. De mijne is niet zo kort, maar dun en breekbaar. Geen mooi zicht, vooral niet als u op een gemakkelijke manier uw handen wilt presenteren aan afspraken en het dagelijks leven.

Kunstmatige klauwen als alternatief?

Op zoek naar een pad naar mooie, solide nagels komen we eerst kunstmatig uitgerekte nagels tegen - op elke hoek. Goedkoop-nagelstudio's, waarin het naar iemand ruikt die een emmer met nagellakremover heeft gedumpt, ontspruit als paddestoelen uit de grond. Out-klanten komen het liefst met lange plastic klauwen - zoals met gekleurde punt of Strasssteinbesatz. Snel weg! Dat is niet wat we ons voorstellen. Overigens wordt in deze studio's vaak acryl gebruikt - het kan alleen met een grote hoeveelheid aceton (dus de vervelende stank) of met een freesmachine van de nagel worden verwijderd.


Leuk simpel: natuurlijke nagelversterking

We ontdekken een compleet andere trend, waarmee we meer kunnen identificeren: stadspas, waar je kunt ontspannen in een aangename feelgood-sfeer, terwijl je eigen nagels discreet worden versterkt. Dit wordt natuurlijke nagelversterking genoemd en heeft visueel niet veel te maken met sprankelende klauwen in de voorsteden. Het doel: mooie, stabiele nagels die er verzorgd uitzien, maar niet recht in het oog springen. Dat is precies wat we hebben geprobeerd.

Gelnagels in natuurlijke look

"Veel klanten veranderen op een gegeven moment van de normale manicure voor natuurlijke nagelversterking, omdat de versterkte vingernagels in het dagelijks leven behouden blijven, op kantoorwerk, maar ook in contact met water en zelfs vervelende reinigingsmiddelen", legt Nasi Bostak uit. Ze beheert de stad spa "4e verdieping" in Hamburg. Dat klopt - de nagels laten ons zelfs tijdens het sporten niet in de steek, ondanks dat de ene of de andere stoot tegenkomt, voorbij komt of vastloopt. Zoveel kunnen we na twee weken zeggen met de nieuwe nagels.

Eva vertelt hoe ze de natuurlijke nagelversterking heeft ervaren:

Na de voorbereidingen (inspectie van de spijker, opruwen en aanbrengen van de hechtingstint) begint het modelleren. Voor de extensie wordt een witte Frenchgel gebruikt. Om te verharden worden de handen onder UV-licht geduwd. Hier zijn de geesten anders - gevoelig voor pijn of niet! Ik behoor tot de eerste categorie. Na slechts 10 seconden kan ik er niet meer tegen en breng ik mijn vingers even voor het UV-licht in veiligheid. Het licht verdrijft warmte van de gel. Afhankelijk van hoe dun de nagel is, komt de warmte sneller naar buiten en voel je je onaangenaam heet. Tip: haal de vingers uit het UV-licht en druk een beetje tegen het tafelblad. Dus de hittepijn gaat snel voorbij. De schoonheidsspecialiste in de salon vertelt me ​​dat dit waarschijnlijk iets te maken heeft met de individuele pijnsensatie. Ik voel me een watje, maar hey - ik heb tenminste mijn vingers over.
Tweede gellaag: Zelfde procedure - verschillende modelleringsgel. Er zijn verschillende soorten hier. Voor mij beslist de schoonheidsspecialiste op een gel die het best moet hechten, zodat de nagel aan de zijkanten niet snel oplost. Dit kan gemakkelijker gebeuren als nagels zwaar kauwen ondergaan. De gel wordt aangebracht op de hele nagel en moet dan ook uitharden onder UV-licht.
Filing in shape : nu is het tijd om te archiveren. Zodat de nagels er achteraf niet meer uitzien, wordt het hele oppervlak gearchiveerd. Het resultaat is de vorm van de spijker. Op de 4e verdieping wordt er voor gezorgd dat de nagels er natuurlijk uitzien, dus het is meestal gemakkelijk om een ​​ronde te maken en vrij kort. Voor de perfecte glans wordt een gel aangebracht, vergelijkbaar met een nagellak, die ook niet wordt bewaard. Na 60 minuten zie je niets van je vingernagels dat eraf wordt gekauwd.
Conclusie van Eva: twee weken later zien de nagels er nog, afgezien van een klein hoekje op de duim, geweldig uit. De kleine sprong op de miniatuur kan eenvoudig worden weggeveegd. Met de gel-modelage op de nagels besef je pas hoe snel je eigen vingernagels groeien. Je ziet nu al een kleine opening tussen gelnagel en nagelriem, die me verder niet stoort. Ik heb niet meer op mijn nagels gekauwd. Ze zijn gewoon te moeilijk. Zelfs het verlangen is er niet meer, omdat ik de mooie nagels niet wil breken. Maar één ding stoort me toen: de prijs. Want na vier weken moet je opnieuw vullen, dan zien de nagels met de halfvergroeide gel er niet mooi uit. En daarvoor kunt u diep in uw zak graven: ongeveer 50 euro tot 60 euro. Een dure traktatie - maar een goede manier voor nagelbeten om te stoppen met knabbelen.
Susanne Conclusie: Ik ben heel blij met de natuurlijke nagelversterking. Eindelijk geen geëxfolieerde nagellak en geen versplinterende nagels meer! Vooral tijdens sporten (zelfs tijdens het zwemmen) zijn de nagels echt zwaar. Voor het eerst kunnen de nagels aan de zijkanten een beetje luchtig en loskomen - maar dit kan snel en gratis in de studio worden gerepareerd. De prijs voor de maandelijkse vulling maakt me ook bang. Waardeer het is de uitgebreide procedure maar nu al. Omdat ik waarschijnlijk in de toekomst geen kleding meer hoef te dragen, als de prachtige aanblik moet blijven ...
Op de volgende pagina vindt u informatie en tips voor iedereen die in de verleiding komt ...