Lip Smacker limonade voor trendy lippen

Cola, Fanta, Sprite: Hou je van een koele citroensmaak? Dan presenteren wij u de must-have in lipverzorging voor uw schoonheid: Lip Smacker!

Lena: Met Lip Smacker naar de overwinning

Al Eurovison Songfestivalwinnaar Lena Meyer-Landrut was jaren geleden in de "Our Star for Oslo" -beurs als een fan van de Lipcare Lip Smacker. Ze geeft er de voorkeur aan om de Lippenbalsem te mengen met de smaken Coca Cola en Fanta. Reden: de levendige Hannoveraan houdt van Mezzo Mix.

Veel verschillende smaken

In Amerika bestaat lippenverzorging al 30 jaar en nu overspoelt de smaak ons: lippenbalsemsticks in een opzichtig ontwerp en met gekke smaken.

Naast de klassieke smaken zoals kauwgom, aardbei en suikerspin zijn er voortdurend nieuwe creaties.

Onze focus ligt op de Coca Cola-editie: naast Coca Cola, Fanta en Sprite zijn er ook de exoten Cola Vanilla, Coca Cola Cherry, Fanta Strawberry en Fanta Lemon. De lipverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar als lippenbalsem en lipgloss.
Verdere informatie: www.lipsmacker.com

Onze conclusie: Zeker, er zijn intensievere lippenbalsems. Maar laten we wel wezen - sommige dingen moeten gewoon vrouwen zijn, omdat ze trendy zijn. De nieuwsgierigheid van haar vrienden is zeker gewekt en de geur doet aangenaam denken aan de frisdranken.
De producten zijn te vinden in drogisterijen en warenhuizen of online bij!