Nagellakremover Zack-off is de verf!

Nagellakremover voor de handtas? Dat bestaat nu. En als een blik met een geweekte spons. Lekvrij, handig en super praktisch.

Photo Gallery


Ironisch nu! Een gesprek met de baas is begonnen en een gigantische Macke maakt je nagellak onaantrekkelijk. De kleur moet uit zijn. Onmiddellijk! Nu een houvast in de handtas, omdat de nieuwe nagellakremover in de lekvrije doos komt. Wattenschijfjes? Heb je niet nodig. In de doos zit een spons gedrenkt in nagellakremover. Schroef eenvoudig het deksel los, dompel uw vinger in de opening, draai hem heen en weer - en de verf is uit.

Praktische nagellakremover

Dit moeizame krabben is voorbij. De spons in het blik is zacht en voelt comfortabel aan. Onderdompelen, heen en weer bewegen, en inderdaad: de nagel is schoon. Zelfs donkere kleuren of verven met glitters krijgen deze nagellakremover in een mum van tijd - en in een recordtijd. De nagellakremover in de bus is ideaal voor op reis, op kantoor of op reis. De kleine doos past in elke handtas, lekt niet en maakt wattenschijfjes overbodig. Het enige nadeel - je kunt de teennagels er niet mee schilderen. De tenen zijn gewoon te kort om ze diep genoeg in de nagellakremover te plaatsen.

Nagellakremover - maar wees alsjeblieft voorzichtig

In de jaren 20 kwam de eerste nagellak op de markt. Sindsdien doen we het kleurrijk op onze nagels. Nieuwe kleuren en nieuwe formuleringen zouden de nagel niet alleen mooier en extreem lang moeten maken, maar hem ook beschermen. Hetzelfde als de nagellakremover. Velen zijn nu zonder aceton, die de nagel ontvetten en uitdrogen. Hoewel het niet helemaal zonder agressieve chemicaliën is, maar in de meeste producten vochtinbrengende en voedende stoffen zijn. Onze verwijderaars in de praktijk kunnen ook zonder aceton werken. Desalniettemin zijn nagel en nagelriemen gelukkig na het verwijderen van de make-up een beetje verzorgd, bijvoorbeeld met een handcrème of een nagelolie.