Online winkelen Makkelijk voor een nieuwe outfit

Om te winkelen-vermoeide mannen komt eindelijk redding: online winkelen met individuele stijl advies! We testten de service en kleedden ons aan.

Photo Gallery

Online winkelen voor echte muffle
Herbert Grönemeyer's nummer "Men" is redelijk goed: "Mannen zijn constant onder de macht ... Mannen zijn verschrikkelijk sterk ..." Herbie is een doorslaggevende trek vergeten: mannen hebben een hekel aan winkelen! En zoals de duivel het Vaticaan of vrouwen een testosteron-odyssee door het Porsche-centrum. Kortom, ik maak ook deel uit van het "Easy Shopper" -genre, en online op maat gemaakte aanbiedingen zijn nu beschikbaar voor zulke vermoeide krijgers: on or (een jaar geleden opgericht, 50 werknemers, meer dan 50.000 klanten), de mens krijgt zijn individuele outfit zonder vervelende winkelstress. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn - maar het is omdat ik het probeerde ...
Online winkelen met stijladvies - werkt dat?
Ik doorklik eerst een vragenlijst, waarin ik onder andere mijn kleding, kledingstijl en speciale eisen specificeer. Dan word ik ingedeeld bij een van de in totaal 25 stylisten. Aan de telefoon, de modeontwerper Ria, 23, piepende fidel en vastbesloten om de juiste look voor mij te vinden. Voor een beter idee stuur ik haar daarna een foto van mij. "Oké, je bent meer een ruw, sportief type! We hebben zeker iets in petto, anders ga ik voor je winkelen, "zegt Ria. Mmh, klinkt goed. Dan lanceert ze, en ik wacht heel rustig. Na drie dagen komt mijn kledingdoos, en ik ben verbijsterd: alles zit, alles bevalt! Ik had alleen het shirt. De kunst: de service is helemaal gratis! Ik denk dat ik een vaste klant zal zijn. Het enige wat ontbreekt, is een online was- en strijkservice, en de mannelijke bachelor-wereld zou voorlopig veilig zijn.
Winkelen gemakkelijk gemaakt: de inhoud van mijn Klamottenbox is te vinden in de galerij!