Miss Bambi Contest 2017 Een dag als een ster: haal het!

Neem deel aan de betoverende BAMBI-ceremonie - als een ster die de rode loper overschrijdt: deze droom kan nu uitkomen voor jou. Vraag de "Miss BAMBI 2017" aan!

Het is tijd om te stralen! De Miss Bambi-wedstrijd gaat in de zevende ronde. Eenmaal professioneel gestileerd over de rode loper, geef je de trofee aan een laureaat op het Bambi-podium en voel je je een ster voor een dag!

Miss Bambi 2016 Rumi herinnert zich haar geweldige prestaties: "Het is altijd mijn droom geweest om live te zijn op zo'n groot podium - ik genoot van het eerste kippenvelmoment van de eerste tot de laatste seconde."

Bambi en het loungewear-label JUVIA vervullen dit jaar opnieuw de droom van een jonge vrouw. Een uitgebreid VIP-programma wacht op u bij Miss Bambi 2017 - inclusief twee nachten in een sterrenhotel, waar ook veel Bambi-sterren te gast zijn, luxe limousinetochten door Berlijn, professionele styling en andere verrassingen. Het absolute hoogtepunt: Miss Bambi 2017 mag de belangrijkste mediaprijs van Duitsland, samen met een bekende laudator, uitgeven aan een topster.

De Bambi-fase is slechts een paar klikken voor je: aanvragers hebben de mogelijkheid om foto's en video's van zichzelf te uploaden tot 29 oktober 2017 en te laten zien waarom ze Miss Bambi 2017 zouden worden.

Hier staat creativiteit op de voorgrond - omdat de Miss Bambi-wedstrijd geen schoonheidswedstrijd is. Het doel is om de gemeenschap en de jury te overtuigen met persoonlijkheid, charisma en frisse ideeën. In een totaal van drie stemweken van 9 tot 29 oktober worden de tien beste kandidaten door de gebruikers gekozen. Bovendien komt een kandidaat met een bijzonder buitengewone en creatieve toepassing tot de uiteindelijke selectie per stemmingsweek.

De vierkoppige jury, bestaande uit editor-in-chief editor Nikolaus Albrecht, hoofd van de inhoud Bunte.de Julia Bauer, JUVIA managing director Judith Dommermuth en instyle hoofdredacteur Kerstin Weng, beslist wie uiteindelijk door de 33 beste kandidaten Miss Bambi 2017 wordt genoemd.