Rihanna-afspeellijst van de maand

Zangeres Rihanna (24) dopters bij Eminem, ze is soulmated met Bob Marley en Alicia Keys herinnert haar er altijd aan waarom ze verliefd wordt.

Popster Rihanna ruilt podiumoutfit tegen uniform. In de sciencefictionfilm "Battleship" vecht de zangeres met al haar wapens tegen kwaadaardige aliens.
1. "Rolling in the Deep" door Adele
Toen ik Adele voor het eerst ontmoette, werd ik meteen opgenomen met haar aura. Het nummer herinnert me eraan waarom ik muzikant werd.
2. "Be with You" door Beyoncé
Nog een supervrouw die me motiveert om mijn best te doen. Dit lied spreekt mij rechtstreeks aan - alsof het voor mij is geschreven.
3. "I Can Be" van Eminem
Als je in een slecht humeur bent, als je niet in jezelf gelooft, luister dan naar dit liedje. Het is net een adrenaline-injectie.
4. "If I not not you you" door Alicia Keys
Totale liefde, totale toewijding. Dit nummer herinnert me eraan waarom ik graag verliefd wordt. Ik hou van deze affectie en laat vallen.
5. "Vision of Love" door Mariah Carey
Ik heb me altijd liefde voorgesteld zoals dit liedje. Op het strand, gewoon goed!
6. "Verlossing" door Bob Marley
Ik geloof dat Bob en ik dezelfde geest hebben. Voor de liedjes van Marley, ik voel me alsof ik thuis ben, ik ben gearriveerd.
7. "Can not Breathe" door Fefe Dobson
Fefe heeft de tekenen van de tijd herkend. Ze is modern, ze is stijlvol. Ze maakt deel uit van mijn generatie. Ik hou van haar muziek.
8. "All for You" door Janet Jackson
Ik wilde altijd net als Janet zijn - ik bewonder haar vandaag nog steeds. Ik ben er helemaal voor jou. Ik geef alles als ik geloof dat het de juiste beslissing is.