Make-up - Lente Make-up Lente-ontwaking

Make-up met heldere tinten voor je lentesamenstelling - de nieuwe kleuren zijn prachtig. En we laten zien hoe je de lente kunt verzinnen.

Vandaag stellen we de winter uit. Met de nieuwe lentekleuren. Roze en pasteltinten gecombineerd met heldere aardetinten door Dr. Ing. Hauschka over Artdeco en Bobbi Brown met Anny. Schminken heeft nu zelfs een helende component, als ik de instructies van Dr. med volg. Hauschka mag geloven. Decoratieve cosmetica bevatten immers ook voedende bestanddelen van medicinale planten die de huid helpen zichzelf te regenereren en zijn natuurlijke balans te vinden. De nieuwe make-uplijn, bestaande uit oogschaduw, poeder, rouge en lippenstift in frisse, delicate kleuren, is harmonieus, laat je gezicht stralen en ruikt heerlijk. Make-up voor de lente. Dit is hoe het werkt:

Photo Gallery

SCHMINKEN DE LENTE:

stichting

1. poeder

Een gelijkmatige teint vormt de basis van een succesvolle make-up. Met een poeder, zoals het "Balancing Teint Powder", kunnen kleine oneffenheden optisch worden verwijderd, waardoor de huid gelijkmatig mooi wordt. De huid is van nature gematteerd en de kleurverschillen zijn aangepast. Voor een optimaal resultaat moet je de poederborstel van het voorhoofd naar de tempel aanbrengen en de wangen naar de kin brengen. Make-up is dus niet langer moeilijk om goed te maken.

Oogmake-up

2. Eyeliner

Voor de optimale lente-look moet u de "Kajal Eyeliner 08" royaal aanbrengen op de gehele bovenste wimperlijn en vervolgens vervagen met de applicator en het ooglid omhoog brengen naar de wenkbrauw. De onderste wimperrand kan ook benadrukken.

3. Oogschaduw

Dan geef je de oogschaduw "matte chocolade" op de bovenste, buitenste hoek van het oog boven de wazige kool. Dit geeft je die speciale diepte.

Vervolgens draag je de oogschaduw 'parelwitte roos' vanuit de binnenhoek van het oog naar het midden van het bewegende lied en de onderste wimperlijn. Deze zijdezachte oogschaduw zorgt voor de gewenste aanraakversheid in het gezicht. Lente ogen in plaats van rokerige ogen.

Met de Eyeshadow "Fonkelende Naakt" zet het eindelijk een hoogtepunt onder de wenkbrauwen op, waardoor uw oog visueel wordt vergroot. Het subtiel sprankelende "sprankelende naakt" is ook geschikt als een ideale basisprimer. Dit is hoe het maken van make-up leuk is.

Make-up op wangen

4e Rouge

Licht en verfrissend als lente geven de twee rosétonen van het "Rouge Powder Duo" elke make-up de finishing touch. Hiervoor moet de donkerdere tint van het "Rouge Powder Duo" onder het jukbeen worden geplaatst en naar voren toe worden uitgesmeerd. Op het hoogste punt van het jukbeen zet je de lichtere schaduw aan. De rosétonen werken echter ook alleen en in combinatie. Dus make-up voor gevorderden.

Make-up lippen

5. Lipafwerking

Voor een perfecte lipafwerking draag je de Lipstick Novum 08, die zachtjes rond de lippen speelt in een zacht besrood en tegelijkertijd kracht en expressiviteit geeft. Waar de eerste regel van alle make-up artiesten is om make-up op te zetten: ofwel nadruk op ogen of mond.