Oudejaarsavond Dus de start van het nieuwe jaar is perfect

De verwachtingen zijn groot, de teleurstelling achteraf helaas ook vaak - maar dat is nu voorbij! Met deze tips is Oudejaarsavond de perfecte inleiding tot een spannend nieuwjaar.

Wilt u oudejaarsavond doorbrengen zoals u zich altijd had voorgesteld? Geen probleem - als u zich aan deze checklist houdt!

  1. Vroege planning: als u zelf een feestje wilt organiseren, moet u niet beginnen met de planning na Kerstmis. Allereerst zullen de meeste potentiële gasten elders worden ingepland en ten tweede zal het voor u als gastheer onnodig stress opleveren. Denk dus na over hoe uw partij een paar weken van tevoren zou moeten zijn. Locatie, drankjes, muziek, eten - dit alles moet vóór de kerstvakantie worden verduidelijkt.
  2. Dans niet op duizend feestjes: je wordt liever uitgenodigd in plaats van zelf gastvrouw te zijn? Kies dan een feestje - party shoppen zorgt alleen maar voor onnodige stress. Hoe dichter bij middernacht bewegingen, hoe groter het gevaar van conflicten in de groep, waar te beginnen.
  3. Thuisblijven in plaats van naar de club gaan: privéfeesten zijn vaak veel meer ontspannen dan een publiek feestje. Lange wachttijden bij de ingang, overbelaste barmannen en overvolle dansvloeren zijn hard op weg een sfeermoordenaar te worden. Als je thuis viert met je beste vrienden, heb je de gelegenheid om genoeg tijd met iedereen door te brengen en een praatje te maken - zonder dat je de muziek in een club hoeft op te heffen.
  4. Het feest maakt het feest: goed nadenken, met wie je naar het nieuwe jaar wilt glippen - dit geldt vooral voor alleenstaanden. Omdat je in het rondje van een puur stel op een bepaald moment het vijfde wiel op de auto kunt voelen.
  5. Let op Alcohol: laat je niet meeslepen door de euforie van een cool feestje met de beste vrienden. Je neemt graag een of twee schnaps op. Om middernacht, maar niet op het toilet of in bed, zou je moeten inhouden. En heel belangrijk: drink veel water! Het is het beste om een ​​glas water te drinken na elk glas alcohol ...
  6. Geniet van de avond: laat je problemen thuis, denk niet aan de komende stressweek - dan kun je ten volle genieten van de avond. Vergeet ruzies - of verberg ze tenminste 's avonds - en geniet ervan, zelfs als je misschien niet van alle mensen op het feest houdt. Eindelijk, oudejaarsavond: iedereen wil plezier hebben op het feest en naar het nieuwe jaar glippen!
  7. Doe wat je wilt doen: deze tip is waarschijnlijk het belangrijkste - want Oud en Nieuw zal alleen goed zijn als je plezier hebt. Dus als jouw ideaal een groot feest is met al je vrienden, zul je waarschijnlijk niet volledig kunnen genieten van een klein feestje alleen met je partner. Aan de andere kant zul je in de club waarschijnlijk een leuke rem worden, als je liever met joggingbroek op de bank gaat liggen en naar 'Dinner for one' kijkt. Dus, wat je vrienden ook zeggen - Oud en Nieuw is wat je ervan maakt!