Zonne-hoofdtelefoons De zon komt op!

Aandacht voor zonaanbidders: snel kunt u tegelijkertijd uw teint en de batterij van uw smartphone helpen. Dit is mogelijk dankzij koptelefoons op zonne-energie - lees hier meer!

Zomer, zon, smartphone: wanneer de temperaturen stijgen, houdt niemand ervan om op hun eigen vier muren te blijven - natuurlijk moet de mobiele telefoon aanwezig zijn. Helaas kan men de oh zo noodzakelijke socket, die nodig is voor de batterij, niet meenemen naar buiten. Dus wat als de telefoon geen sap meer heeft? Een nieuwe gadget is snel genoeg om de situatie te verhelpen: de 'OnBeat Solar Headphones' beloven dat bij zonnebaden niet alleen licht, maar ook energie wordt aangewakkerd.

De technologie erachter

Hoe werkt het? Het in Glasgow gevestigde team achter het project heeft zonnepanelen gemonteerd op de hoofdband van de 'OnBeat Solar Headphones' om bij goed weer volle zon te garanderen. De energie wordt vervolgens naar twee batterijen geleid die in de handsets zitten en van daar naar uw smartphone. Niet alleen de batterij, maar ook de omgeving is er blij mee.
De handsets op zonne-energie zijn ook praktisch: de volledig verstelbare hoofdband is inklapbaar om in de zak te passen. Op de kabel vinden kopers ook een microfoon voor oproepen en een volumeregeling. Regenachtige dagen kunnen je ook geen kwaad doen: de zonne-hoofdtelefoon is uitgerust met een oplaadkabel waarmee ze kunnen worden opgeladen zonder zonne-energie.

Ik wacht nog steeds

The'OnBeat Solar Headphones 'wordt vanaf februari 2014 geleverd, maar u kunt ze nu al reserveren op de website onbeatheadphones.com. Omgerekend kostte de koptelefoon ongeveer 100 euro, maar kopers buiten het Verenigd Koninkrijk moeten bovendien iets meer dan 20 euro betalen voor verzending.

Luisterplezier voor waterratten

Of het nu in het zwembad of op het strand is: nogmaals, u hoeft de oordopjes in het oor niet op te geven. Waterdichte hoofdtelefoons waarmee u tot zes meter diep kunt duiken en van een eersteklas geluid kunt genieten, zijn verkrijgbaar bij OverBoard. Het ontwerp belooft dat het niet tot rommel komt, en maakt de luisteraar dus ook in andere sportieve activiteiten - niet in het minst vanwege zijn weerstand tegen zweet - de perfecte metgezel voor iedereen die het wil doen zonder de training op de MP3-speler, iPod of zijn smartphone, De sporthoofdtelefoons van OverBoard zijn online beschikbaar - kosten: iets minder dan 36 euro.