Wimpersgolf in test Mooie ogen: maak de wimpercurve

Mooie wimpers hebben momentum nodig! Voor de luxe blikvanger, ofwel wimperkruller of beter nog: een wimpergolf. We hebben twee methoden getest.

Wimperwolf - is dat niet een beetje overdreven? Aan de andere kant kan bijna niemand een open oog met lange, gebogen wimpers weerstaan. Met dode rechte wimpers is het echter niet zo eenvoudig om te buigen. Met een wimper krultang kun je de kleine haartjes op de bovenrand van het ooglid van de natuurlijke vorm brengen, maar vaak duurt het moment niet lang, de wimpers breken af ​​en als je te strak hebt gedrukt, heb je een knik in de optiek.

Wimpergolf in plaats van wimperkruller

Degenen die zichzelf willen behoeden voor de constante wimpercurleringsprocedure, worden geadviseerd met een wimpergolf. Zoals in het geval van een goede permanent, worden de wimpers omhoog gebogen in het cosmetica-instituut met behulp van permanent vloeistof. Vervolgens wordt de schacht gefixeerd, zodat het momentum ook geldt. Pas na ongeveer 4-6 weken - wanneer de wimpers vernieuwen - verdwijnt de bocht weer. De levenscyclus van de wimpers duurt slechts ongeveer 150 dagen, daarna vallen ze uit (natuurlijk niet alles tegelijk) en nieuwe woekeren. U kunt echter make-up, make-up, zwemmen, wrijven uw ogen, enzovoort - de wimpergolf blijft.

Nieuwe trend uit de VS.

Bij de standaardmethode worden de wimpers gebogen over een rol (lijkt op minipapilots), die is vastgelijmd aan de bovenrand van het deksel, en gefixeerd zoals het gewenste momentum naderhand moet zijn.
Als alternatief voor deze methode is er een trend uit de VS, die bijvoorbeeld wordt aangeboden in de 4e verdieping Cityspa in Hamburg. Met de methode van Simple Perm worden de wimpers niet op een roller gelijmd, maar met een klem bevestigd en gebogen.
We hebben beide methoden getest en zullen je vertellen op de volgende pagina, die houdt wat hij belooft.