Wellness Camping Ontspannen buiten

De trend van de zomer: Wellness Camping! Overdag verwend worden met massages en co. En 's avonds ontspannen in de slaapzak. We hebben het geprobeerd!

Photo Gallery

Stel je het volgende voor: twee vriendinnen willen op vakantie gaan, een korte pauze, slechts een paar dagen vrij. De ene wil massage en zorg, de ander is op het buitengevoel tijdens lange nachten rond het kampvuur. Dus wat is er geboekt? Natuurlijk, de volledige dosis wellness-camping - direct aan zee!
Wellness Camping aan de Wulfener-nek
Twintig jaar geleden lag ik in een tent naast Sylvia. Zoals we vandaag deden, hadden we een fles rode wijn in onze mond en fluisterde hij ons toe totdat de slaap ons overnam. Maar 's morgens wakker worden was duidelijk anders: als een 17-jarige was ik de dag erna preuts. Vandaag heb ik rugpijn omdat mijn matras 's nachts de lucht in laat. Goed dat vandaag mijn eerste dag Wellness Camping op Wulfener Hals begint met yoga ...
Terwijl Sylvia zich weer omdraait als een erkende slaapslaper op haar matras, glijd ik in badpak, shirt en joggingbroek en ren naar het strand. Asanas zoals de "Zonnegroet" of de "Cobra" met uitzicht op de Oostzee, de pijn in het lichaam is stil, de daaropvolgende sprong in de zee schreeuwt een gevoel van geluk luid. Ik zou bergen kunnen beklimmen als die er op Fehmarn waren. In plaats daarvan grenst de camping Wulfener-hals aan twee zijden van het water, biedt veel sport en een geweldige spa. Ideaal voor onze vriendin uitje. En: Wellness Camping is goedkoper dan een spahotel - met overnachting in de igloo-tent - altijd.
Wellness Camping is ontspanning high two
Van het "geredde" geld trakteren Sylvia en ik ons ​​op een stevige fietstocht op het eiland, een ronde sauna met bodyscrub en later op de avond ook een aangename volledige lichaamsmassage. Voor rode wijn zijn we vandaag te moe: "Dat was ontspanning hoog twee, " gromt Sylvia tevreden uit haar slaapzak. Ze heeft gelijk. Outdoorvakanties met een tent of een stacaravan zijn perfect voor veel mensen om uit te schakelen van stadslawaai en kantoorstress. Door heel Europa openen steeds meer campings hun eigen wellnessruimtes. In plaats van een muffe saunacabine zijn er zwembad- en saunalandschappen, ruime cosmeticaruimtes en professionele ontspanningscursussen.
Wellness Camping? Keer op keer!
De volgende dag ontbijt met gekruiste benen voor de tent, schijnt de zon vanuit de lucht. Dag van het strand. Slechts een paar stappen, dan liggen we in het witte zand. Dommelen, zwemmen, lezen, ijs in de zon likken - ook wellness! In de middag, terwijl Sylvia in de hoofdstad van het eiland winkelt, krijg ik een gezichtsbehandeling in het wellnesskamp. Het resultaat presenteren we 's avonds tijdens het evenement op de camping. Er speelt zoals elke zaterdag een live band. We dansen totdat onze voeten branden en we zweren bij het laatste glas rode wijn: volgend jaar zullen we terugkomen en wellnesskamperen doen - net als vandaag. Hoewel: misschien huren we een caravan, omdat wellness al begint als je slaapt ...
Verdere locaties voor Wellness Camping zijn te vinden in de fotogalerij. De reis is begonnen!