Hieronder zonder Is het gezond zonder slipje?

Is het aan te raden om zonder ondergoed te doen? Hier leert de vrouw of de trend 'down topless' gezond is of dat je liever in een slipje glijdt.

Meer en meer vrouwen vertrekken 's morgens de onderbroek in de kast en lopen naar beneden zonder het dagelijks leven te doorstaan. Volgens een erotische verslaggever Jaqueline Horner heeft deze intieme trend niet alleen maar één voordeel voor de gezondheid:

"Hoewel het op een saaie maandag pas 15.30 uur is, voel ik me een moorddadige bom"

ze schrijft over haar 'bodemloze' experiment in haar BZ-blog. Bovendien wordt men niet langer geconfronteerd met het probleem van slecht passend ondergoed! "Ongelofelijke en beklemmende ervaringen die de wereld niet echt nodig heeft - alle sneeuw van gisteren, wanneer het goede oude slipje in de kast blijft", zegt Jaqueline over de modieuze voordelen van het leven zonder slipje. Geen wonder dat haar kleine verhaal eindigt in Schäferstündchen met haar nieuwe geliefde ...

Beneden zonder slaap beter

In één daarvan zijn de meeste gezondheidsdeskundigen zeker: 's Nachts moet je het liever doen zonder een beperkende onderbroek. Dit klinkt misschien eerst onhygiënisch, maar dat is het helemaal niet. Het tegenovergestelde is zelfs het geval: naakt slapen minimaliseert het risico op infectie in het genitale gebied. Deze moet altijd "goed geventileerd" blijven, zoals het spreekwoord zegt. Een slipje houdt de heup warm, maar - vooral als het gemaakt is van synthetische stoffen - kan een bacterieval worden. Vooral na langdurige slijtage ontstaat er een vochtig en warm klimaat in het slipje, waardoor ziektekiemen gemakkelijk kunnen worden gespeeld.

Het heeft niet altijd zin om het slipje weg te laten

Hoewel het vermijden van ondergoed in de zomer de juiste zegen kan zijn, is het waarschijnlijk moeilijk in de winter - een panty zal ons genitale gebied warm houden. Zelfs als een vrouw haar dagen heeft, zou ze niet moeten vertrekken zonder het huis te verlaten, anders zal ze onaangename sporen nalaten. Zelfs bij een skinny jeans is het beter om een ​​onderbroek te dragen, omdat de denimstof anders op de meest intieme plekken schuurt en wrijft. Zelfs met sportbroeken gemaakt van spandex. Voorzichtigheid is geboden: het materiaal is niet ademend, dus als u zweet in de schaamstreek, geïrriteerd zonder onderbroek de huid.

Lieve niet zonder zonder? Tips voor de juiste broek

Als je niet wilt breken met je ondergoed, moet je op zijn minst voorzichtig zijn om de juiste producten te kopen. De ideale stof voor een gezond intiem gebied is ademend. Investeer uw geld in een slip gemaakt van katoen en andere luchtdoorlatende microvezels. Synthetische materialen moeten worden vermeden.