Dit helpt echt tegen cellulitis. Heb je cellulitis? Dus je kunt het goed vinden!

80 tot 90 procent van alle vrouwen lijdt eraan, maar wat helpt echt tegen cellulitis? Deze nieuwe producten - plus een dagelijkse mini-sporteenheid - bieden verlichting.

Photo Gallery

Wat helpt echt tegen cellulitis? Soepele, draai en onderhoud deze nieuwe producten ...

De genen zijn de schuld. Of we geboren zijn met zwak bindweefsel en vatbaar zijn voor sinaasappelschil is aanleg. Zelfs jonge vrouwen en topsporters zoals Serena Williams hebben deuken. Hoe goed dat veel vrouwen nu hun houding tegenover hun eigen lichaam willen veranderen dankzij sociale media en proberen hem te accepteren zoals hij is.

Hulp via blog

De tegenbeweging van de fitness-manie wordt geleefd onder hashtags zoals #bodylove of #liebedichself. Blogger Lou van fit_trio post bijvoorbeeld haar eigen striae en motiveert vrouwen om foto's van hun "normale" lichaam te tonen in plaats van zichzelf te meten aan de hand van modellen. Want schoonheid en eigenliefde horen bij elkaar. Wat niet betekent dat je vanaf nu lui op de bank moet zijn. Met een fitte levensstijl voel je je gewoon beter - en wordt je huid tegelijkertijd merkbaar steviger. De ondersteunende vezels van het bindweefsel lopen bij vrouwen, in tegenstelling tot mannen, loodrecht op het huidoppervlak. Dus de vetcellen drukken tegen de bovenste huidlagen - lelijke deuken zijn zichtbaar. Het effect wordt versterkt als de cellen uitpuilen in overgewicht, het bindweefsel erg zwak is of de lymfedrainage is verminderd. De laatste twee punten betreffen helaas zelfs slanke vrouwen.

Dos & don'ts

Alles dat de stofwisseling stimuleert en de vetcellen leegt, helpt. Helemaal vooraan: sport als een combinatie van uithoudings- en krachttraining voor gerichte spieropbouw. Zwemmen en aquajogging zijn ook geweldig omdat spieren en bindweefsel in het water worden gemasseerd. Wen in het dagelijkse leven aan dagelijkse minisporteenheden en drink veel water! Taboe: Roken, het vernauwt de bloedvaten. Vet voedsel, alcohol en stress verlammen de stofwisseling, kritiek zijn gewicht jojo en lange termijn diëten. Gespecialiseerde behandelingen zoals endermologie duren lang en zijn duur, hun voordelen zijn controversieel. Erkend: lymfedrainage en massages. Je kunt ook thuis masseren, nieuwe crèmes brengen nu instructies en massagerol mee. Gecombineerd met activerende kruidenextracten of cafeïne kan dit helpen zolang je aan het afromen bent. Als je stopt met de voorbereidingen, keren de deuken terug. Wat blijft tegen, is je houding: "Dus wat!"

4 workout vluggertjes

Slechts een paar minuten oefening per dag draai het weefsel vast

wall seat
Leun achterover tegen de muur, glij neer tot een hoek van 90 graden. Houd de positie 30 seconden vast en pauzeer 15 seconden, 7 herhalingen.

squats
Sta rechtop, voeten op heupbreedte van elkaar. Ga zo laag naar beneden, alsof je op een stoel wilt zitten. Kantel het lichaam iets naar voren, billen achterover, knieën over de tenen. 10 squats, 15 seconden rust, 2 herhalingen.

lunges
Sta rechtop. Maak een grote stap voorwaarts met één been. De romp blijft rechtop staan. Terug naar de stand en pagina wijzigen. 15 tot 20 lunges per kant, pauze, 3 passes.

Heel eenvoudig trouwens
Als je je tanden poetst, ga dan langzaam op je tenen staan ​​en laat je hakken zakken.