Goedkope boomluxe - maar goedkoop

Business class vliegen en overnachten in een vijfsterrenhotel: dat is ook mogelijk voor weinig geld! De beste tips en adressen voor degenen die meer willen.

Goedkope luchtvaartmaatschappijen, Bettenburg en self-catering - vakantiegangers nemen veel op zichzelf. Gewoon opscheppen over vrienden: "Was 200 euro goedkoper dan in de catalogus." Maar was het het echt waard? Laten we heel goed gaan! In het vliegtuig om een ​​glas champagne te verwelkomen, verblijf dan op de bestemming in het viersterrenhotel. Kun je je niet veroorloven? Afwachten. Want de vakantie met verwennerij is goedkoper dan je denkt! Je hoeft je luxe reis alleen goed te plannen.
Vooral met langeafstandsvluchten is vaak al de reis naar kwelling.In de smalle rijen bent u samengeknepen als de gehaktbal tussen de twee knotjes van een hamburger. Populair vanwege de grotere beenruimte zijn daarom de plaatsen bij de nooduitgangen. Waar ze op uw vlucht zijn, zie de website www.seatguru.com. Zodat u uw wensen kunt uiten aan het loket; Als u veilig wilt boeken, gebruik dan de avond of online check-in.