Blue Palace Resort & Spa Luxury & Wellness op Kreta

Ervaar Kreta op een bijzonder luxueuze manier: het Blue Palace Resort & Spa is niet alleen een van de mooiste, maar ook de beste hotels op het eiland.

Photo Gallery

De warme mediterrane stijl, de luxe faciliteiten en de goede service zorgen ervoor dat het dagelijks leven snel vergeten wordt. Het resort is idyllisch gelegen op een helling boven een privéstrand van 200 meter lang en biedt een magisch uitzicht op de azuurblauwe zee en het andere eiland Spinalonga.
Het prachtige kiezelstrand en het ruime wellnesscentrum - overigens een van de grootste en beste in Griekenland - zijn gemakkelijk bereikbaar via een panoramische lift. Het centrum van het pittoreske vissersdorpje Plaka ligt op slechts 500 meter, het stadje Elounda met zijn verschillende winkels en restaurants op drie kilometer afstand.

Modern en mediterraan


Overal vind je prachtige groene oases om te ontspannen. Venetiaanse elementen zorgen voor een feelgood-sfeer tussen het oosten en het westen. Alle 251 kamers en bungalows zijn ontworpen met behulp van exclusief ontworpen meubilair in een moderne mediterrane stijl en zijn comfortabel ingericht.
Een hoogtepunt van het andere type is het grote zwembad met zeewater en nog twee met zoet water, evenals 142 privézwembaden die tot de suites behoren. Ze bieden verfrissing en tegelijkertijd een speciale exclusiviteit en u zult ook verwend worden met culinaire hoogstandjes: het gastronomische restaurant "L'Orangerie" biedt delicatessen op het hoogste niveau, terwijl u in de taverne aan het strand kunt genieten van lokale visspecialiteiten en internationale gerechten.

reistips

Praat met de reisadviseurs van INTOSOL. U kent het resort persoonlijk en kan u deskundig adviseren.
Meer info: Blue Palace Resort & Spa
Reisvoorstel : uw individuele droomreis