Cousine Island droomvakantie onder de palmbomen

Er is nauwelijks een plek in de wereld die de droom van een tropisch eilandparadijs net zo goed vervult als Cousine Island op de Seychellen.

Photo Gallery

Met een kilometer wit droomland, een unieke natuur en, het beste van alles, vier luxe villa's, biedt Cousine een unieke, privé en vooral bijna natuurlijke eilandervaring. Op slechts 25 hectare is Cousine een van de kleinste granieten eilanden van de Seychellen en wordt het beschouwd als een van de laatste particuliere natuurreservaten op aarde. Tal van endemische vogels en plantensoorten zijn hier thuis. Neef wordt ook beschouwd als een van de laatste eilanden van de Seychellen, waar alleen inheemse planten- en diersoorten voorkomen, zoals de Aldabra-reuzenschildpad.
Cousin is gemaakt voor een droomvakantie onder de palmbomen. Het sympathieke managerpaar Jock en Janine zorgt voor het maximum van acht tot tien gasten, die tegelijkertijd op het eiland kunnen wonen.Alle vier luxueuze gastenvilla's met elk 175 vierkante meter woonoppervlak passen harmonieus in de prachtige natuur van het eiland. Om de Robinson perfect te laten voelen, kan het hele eiland uitsluitend op aanvraag worden gehuurd.

Exclusief verwenprogramma

In het "The Pavillion", het hoofdgebouw van Cousine Island, bevinden zich het restaurant, de bar met een fantastisch uitzicht op het zoetwaterzwembad, de gezellige lounge en de bibliotheek. Alle gerechten worden op elk moment van de dag en op elke plaats vers bereid volgens de wensen van de gasten. Onnodig te zeggen dat hier een van de beste koks in de archipel aan het werk is.
Ontspannen verwennen temidden van de ongerepte natuur: Cousine Island biedt met zijn kleine spa "The Beach House Wellness Retreat". In volledige privacy en omringd door ongerepte natuur, kunnen gasten genieten van prachtige behandelingen. Alleen de exclusieve producten van Ligne St. Barth worden gebruikt, geen nood, een verblijf op Cousine Island is zeker een van de mooiste ervaringen die men als 'droomreiziger' kan opdoen. De sfeer en idylle kunnen niet in woorden worden beschreven, je moet het zelf ervaren.

reistips

Praat met de reisadviseurs van onze partner INTOSOL - u hebt het eiland zelf ervaren en kunt u uit eerste hand advies geven.
Meer info: neef IJsland
Reisvoorstel : uw individuele droomreis