Kamp Jabulani olifantsafari is een klasse apart

Niet alleen in termen van comfort is de "Camp Jabulani" in het Kruger National Park een van de topproducten in Zuid-Afrika. Het hoogtepunt: hier kun je op safari gaan met Afrikaanse olifanten.

Photo Gallery

Het kamp dankt zijn naam aan een verlaten babyolifant genaamd Jabulani. Hij werd aan het einde van de jaren 90 uitgehongerd door Lente Roode, de eigenaar van "Camp Jabulani" en liefdevol opnieuw gevoed. En Jabulani werd gevolgd door andere olifanten die een huis in het midden van het Kapama Private Game Reserve hebben gevonden. En zo ontstond het idee van een olifantenkamp met bijbehorende luxe accommodatie.
De ondertussen 15 zachte reuzen worden gekoesterd en verzorgd door ambitieuze verzorgers. Maak kennis met de geschiedenis van olifanten en de jarenlange ervaring van experts en dierenliefhebbers. De eerste ontmoeting met de dieren is voor de meeste gasten echt onbeschrijfelijk.
Maar verder is "Camp Jabulani" te zien: de lodge is ongetwijfeld een van de tophuizen in Zuid-Afrika en biedt luxe op het hoogste niveau. Het kamp biedt ook een zeer persoonlijke sfeer met slechts zes prachtige suites, allemaal met luxe faciliteiten en privézwembaden.
Het motto: aankomen en direct thuis voelen! Na een dag in de Afrikaanse wildernis, kunt u uitkijken naar een culinaire ervaring voor alle zintuigen, die door de chef steeds opnieuw wordt gevierd. Ook hier biedt "Camp Jabulani" gastronomie op het hoogste niveau. Drink de beste Zuid-Afrikaanse wijn gemaakt van fijne kristallen glazen en geniet van het heerlijke eten met zilverwerk. Elke maaltijd wordt bereid met de beste ingrediënten. Wat dacht je van een versgebakken muffin voor een afternoon tea?
Ontspan in de spa van de lodge, waar u kunt genieten van rustgevende behandelingen met natuurlijke producten uit de Afrikaanse natuur. Hij heeft zelfs een sauna, die allesbehalve gewoon is in het wild. 'S Avonds, na een drukke dag, zit je samen bij het vuur en geniet je van goede Zuid-Afrikaanse wijn - zo mooi kan Afrika zijn.

Praat met de reisadviseurs van onze partner INTOSOL. U kent persoonlijk de "Camp Jabulani" en geeft u graag advies over een heerlijke vakantie op Mauritius.
Meer informatie onder: "Camp Jabulani"
Reisvoorstel : uw individuele droomreis