Blue Capsis Elite Resort Luxe vakantie van superlatieven

Met het nieuwe "Out of the Blue Capsis Elite Resort and Spa" is Kreta rijker door een luxe attractie van hoog kaliber. Het vijf-sterrenhotel Capsis belooft pure luxe vakanties.

Photo Gallery

Het pittoreske eiland Kreta heeft twee records. Ten eerste is Kreta het meest zuidelijke en grootste Griekse eiland, aan de andere kant is het ook het meest zuidelijke eiland van Europa. Een andere recordpauze is het nieuwe "Out of the Blue Capsis Elite Resort" in Aghia Pelaghia, een pittoresk en typisch Grieks vissersdorp.
Een nieuw en ultraluxer hotelcomplex met in totaal vijf hotels. Bijzonder charmant: elk hotel heeft een ander concept en heeft zijn eigen karakter. U kunt dus de toevlucht kiezen die het beste bij uw wensen en ideeën past. Gelegen op een prive-schiereiland en slechts twintig minuten van de luchthaven, dit huis is ideaal voor een familievakantie.

Lustwandeln voor de zintuigen

Het complex bevindt zich in een uitgestrekte botanische tuin die uitnodigt om te wandelen met al zijn geurige pracht en kleine vijvers. Nog een hoogtepunt: het pand heeft in totaal drie kassen, waar biologisch fruit, groenten en kruiden worden geteeld, die later door de meesters van de kookpotten worden omgevormd tot mediterrane delicatessen.
Je hebt de keuze uit negen restaurants en zeven bars. U kunt er dus zeker van zijn dat met dit gastronomisch aanbod er voor elk wat wils is. Drie pittoreske baaien en kristalhelder water.

Comfort voor veeleisende gasten

In de vijf karakteristieke en vooral charismatische hotels bieden de vierhonderdvijftig accommodaties alle comfort en voorzieningen die u als veeleisende gast mag verwachten. Of het nu gaat om "Eternal Oasis Bungalow Suites & Maisonettes", "Ruby Red Regal Hotel", "Crystal Energy Hotel", "Divine Thalassa Seafront Suites, Maisonettes & Villas" of de "Oh! All-Suite Hotel "- u zult versteld staan.
Het aanbod wordt afgerond met de uitgebreide sportfaciliteiten en de eersteklas "Euphoria Rejuvenating Spa", waar u uzelf kunt verwennen volgens alle regels van de kunst.

Praat met de reisadviseurs van onze partner INTOSOL. Je kent de Blue Capsis persoonlijk en geeft je graag advies over een droomvakantie op Mauritius.
Reisvoorstel: uw individuele droomreis