Detox-massage ontgiften

Stress, gebrek aan lichaamsbeweging, ongezonde voeding en milieutoxines belasten het lichaam. We testen of een detox-massage het lichaam kan ontgiften en in balans kan brengen.

Vandaag wordt ontgifting aangekondigd. Ik ga naar de detox-massage: koud en grijs het is vanmiddag in München, lichte ijzel valt op straat. Ik ben blij als de deur naar de JUST PURE Day Spa in Schwabing achter mij dichtgaat en ik ben buiten de drukte en de drukte in een andere wereld. Het is hier stil, gedempt en mooi. Eenvoudig ontwerp, veel wit, het meubilair teruggenomen. Ik word vriendelijk begroet met een thee.

Detoxmassage na de maanfase

Hoe goed dat is slechts een afnemende maan. Immers, een detoxmassage moet gifstoffen uit het lichaam reinigen via de energiebanen - wat in deze fase past, maar het beste zou werken met de nieuwe maan. In elk geval biedt de JUST PURE DaySpa zijn toepassingen en cosmetica in het algemeen in harmonie met de fasen van de maan - van het oogsten van planten en kruiden tot het maken van natuurlijke cosmetica en behandelingen (bouwen op de maan, voeden bij volle maan, aftappen als het afneemt en ontgiften nieuwe maan).

Ontgiften door massage te wrijven

Caro zal me behandelen. Ze is heel jong, heel mooi en veel sterker dan ze eruit ziet. En waarschuwt me: een Detox-massage om te ontgiften is niet voor fijnproevers, maar werk voor en voor het lichaam. Ik hoef me niet aan te passen aan zacht strelen, wat ik al opmerkte in de gesynchroniseerde peeling met zijden handschoenen. Dat klinkt misschien mild, maar de handschoen is ondanks zijn zijde ruig als zijde. Caro wrijft heel intens van mijn lichaam om huidschilfers los te maken, het lymfesysteem te stimuleren en de bloedsomloop te bevorderen. Als het te moeilijk wordt, neem ik contact met me op.

Diepe reiniging met detox-massage

Daarna volgt een uitgebreide detox-massage met een heet honing-olie-mengsel. Eerst even wennen, dan prettig. Met veel druk worden armen en benen uitgestreken en individueel gemasseerd, vervolgens kruiselings, langs de meridianen. Dit zou de lymfatische stroom moeten activeren en het metabolisme moeten stimuleren. Door de hitte dringen de ingrediënten van olie en honing diep door en zijn er om slakken en toxines uit het weefsel op te lossen. Immers: om de helende eigenschappen van honing als antioxidant en antisepticum lang te kennen ...

Na ontgifting: rust met helende steen

Prachtig - na de sterke detox-massage kan ik eindelijk aanbreken. Zachte muziek, een helende steen gemaakt van sardonyx op de sacrale chakra op mijn buik, een warmtelamp boven me en gewikkeld in warme handdoeken, zo droomde ik over de behandeling. Eindelijk brengt Caro me terug, wast de honing weg met zout water. Het drainerende effect is begonnen - ik moet dringend naar de wc. Daar moet ik me aan aanpassen en vandaag nog veel stilstaand water of kruidenthee drinken. Geen alcohol! Bovendien, in de avond eerder rust in plaats van naar de hellingen te gaan en slechts een lichte maaltijd voor mij te nemen. Morgen kunnen de gewrichten pijn doen - vermoedelijk een teken dat de ontgifting werkt. Met dit advies bevrijdt ze me terug in de natte sneeuw en de echte wereld ...

Luxebehandeling Detoxmassage

De behandeling duurt twee uur en kost als eenmalige behandeling 180 euro. Een oplossing met zes aanvragen is beschikbaar voor 900 euro bij JUST PURE in München en Stuttgart. Bij gelijktijdige conversie van het dieet en het bijbehorende sportprogramma moet men tot vijf kilo kunnen verliezen. Een detox-massage is bijzonder geschikt na de vakantie, u kunt ze boeken in massagestudio's en spa's. Conclusie: voor mij heeft een unieke detox-massage het uiterlijk op het gezicht verbeterd en de benen iets strakker, maar veroorzaakt geen gewichtsverlies. Na een dag met lichte gewrichtspijn, voel ik me heel goed.

Ontgiften en voeding

Natuurlijk, als u het effect van uw detox-massage wilt verbeteren, is voeding erg belangrijk. Als een 24-uurs fitness professional, moet LeaLight er speciaal op letten dat haar lichaam alles krijgt wat het nodig heeft. Als model en actrice is haar figuur enorm belangrijk.

"Detox is een geweldige manier om met mezelf en mijn lichaam in het reine te komen."

In de video vertelt ze je wat er aankomt bij ontgifting. En Lea heeft een ontgiftingsbehandeling met detox.