Pure ontspanning De geur maakt het

Ben je geërgerd en in een slecht humeur? Geen probleem! True Fitness Blog helpt u bij dagelijkse stress en geeft tips voor meer welzijn.

Wauw, ruik je goed? "Eerlijk gezegd, klinkt dat niet leuk als je 's ochtends opstaat en de eerste collega's achter je aan het ruiken bent? Dit zorgt niet alleen voor een goed humeur voor uw collega's, maar ook voor u! Het is immers een vrij aangenaam gevoel om na het opstaan ​​in de douche te springen, te douchen met naar citroen geurende douchegel en dan, fris en levendig en bovenal heerlijk ruikend om het dagelijkse leven aan te pakken. Maar veel van een dag die wonderbaarlijk begon te werken, kwam tot een stressvol einde en de goede humeurreserves in de morgen worden al lang verbruikt.

Kalmerende etherische oliën

Dus, wat te doen? Het is het beste om jezelf - en alle stress van het dagelijks leven in een vanillebad - onder te dompelen en zo je lichaam in slaap te brengen. We garanderen dat het wonder werkt, meer dan het aloude huisrecept van warme melk met honing. De reden: de verschillende geuren in de vorm van etherische oliën kalmeren en ontspannen, zoals die van rozen of vanille, terwijl bijvoorbeeld citroen en bergamot opfrissen en revitaliseren. Niet alleen klinkt het goed, het doet het ook goed: het lichaam en de ziel. Onze hele wereld van emoties wordt beïnvloed door geuren, die deelnemen aan ons dagelijks leven in de vorm van cosmetische producten.