Dubbele ontspanning Gemengde zegeningen

Er zijn spa-behandelingen die niet alleen prettig aanvoelen, maar die ook hun positieve effecten versterken. True Fitness Blog toont de vier beste combinaties.

Al heel avontuurlijk, wat sommige hotels hebben in hun wellnessaanbod. Ayurvedische behandelingen en thalassotherapie worden parallel aangeboden, hoewel elk type therapie op zichzelf bijzonder complex is en het andere uitsluit. Elders wordt de huid met zout geschrobd en vervolgens opnieuw met een chocoladewikkel gedroogd. Daarna zou ons arme lichaamsoppervlak eigenlijk opnieuw moeten worden gekalmeerd met een oliepak. Maar dan wordt het ook duur.
Kortom: niet alles is goed dat ons smakelijk maakt als een wellness-pakket. Hoewel de kwaliteit van applicaties gestaag verbetert, zijn er nog steeds grote verschillen. Dus vraag naar de training en kwalificatie van de therapeuten voordat je je wellnessaanbieding boekt: met een gemiddelde van één euro per wellnessminuut kun je zeker veeleisend zijn.

Wellness zoals gewenst

Hoewel er begaafde schoonheidsspecialisten zijn die ook zeer goed masseren - in het algemeen, fysiotherapeuten voor de massage-sector maar de uitgebreidere training en ook vragen kunnen beantwoorden die verder gaan dan oppervlaktekosmetica. Zodat u echt kunt ontspannen en genieten, hebben we voorbeeldtoepassingen samengesteld die elkaar op harmonieuze wijze aanvullen - voor een geslaagde pauze met dieptewerking.
Ben je dol op aromatherapie? Dan zijn geuren en stoom jouw programma. Wil je een mooie huid? Afschilfering en masker zullen u verrassen - bijvoorbeeld in de combinatie van jojoba-kralen en vochtinbrengende maskers. Wil je gewoon duiken en de wereld om je heen volledig verbergen? Klinkt als muziek en meditatie. Het wordt moeilijker om te masseren en in te pakken - meer of minder sterk strelen plus intensieve voeding van de huid. In ieder geval is er meer wellness voor uw geld - en u heeft het verdiend!