Fit met dr. Chi Volle energie

Aziatische energiemassages hebben een ontspannend en opwekkend effect. True Fitness Blog vertelt je hoe je je geest kunt laten ontwaken met Tuina, Nuad, Shiatsu en Acupressure!

Ik zou de hele wereld kunnen omhelzen! In de ochtend werd ik wakker met een glimlach. En hoewel ik vandaag weer een volledig programma verwacht, zal ik deze dag met links beheersen. Niet dat je denkt dat ik verliefd ben of in een wonderpil ben gegooid. Nee, ik nam slechts een beetje tijd voor mezelf en liet mezelf grondig kneden door een masseur met kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). En krijg volop levensenergie aangewakkerd - mijn Qi stroomt weer!

Stroom van het leven

De stroom die door ons lichaam stroomt als de bron van al het leven is Qi. Hoe meer Qi een mens heeft en hoe vrijer het stroomt, hoe gezonder en gelukkiger hij is - zeggen de Aziaten. Wat moeten we ervoor doen? Ons gezond voeden, lichamelijk fit blijven, werken, spelen, ontspannen en tijd doorbrengen in de frisse lucht. Alleen wie kan het doen ...
Wordt u in plaats daarvan in de kantoorroutine geplaagd door een gespannen nek of kramp in de maag, omdat de snelle beet tussendoor stress voorbereidt of iets in uw hoofd klopt? Ga vervolgens weer in balans met een van de traditionele massagetechnieken, zoals Tuina, Nuad, Shiatsu of Acupressure. Als de levensenergie door het lichaam stroomt in een harmonische stroom, dus de leer van TCM, is het lichaam immuun voor slechte gezondheid.

Geschikt voor Qi

De massages kunnen de zelfhelende krachten activeren en versterken. Omdat, net als een auto, zijn olie het lichaam nodig heeft om goed te kunnen bewegen en functioneren. Hoe Tuina en Co. dit doel bereiken en welke applicatie bij u past, leest u op de volgende pagina's.
Tenslotte vindt niet iedereen het leuk om zijn hele lichaam te "ploegen", zoals bij de Thaise massage. Tedere strung-up tank beter op met een zachte drukpuntmassage. Dus wat dacht je van een wellnessweekend na China? Dit zal je Qi zeker aan de gang krijgen - en ik knuffel deze wereld niet meer!