Voor mensen met een zoetekauw, heerlijke wellness

Wat de huid van binnenuit helpt, werkt vaak net zo goed van buitenaf. Verpak jezelf dus lekker in fruit en chocolade ...

Paradise bevindt zich in Bad Zwischenahn. Het ruikt naar kokosnoot, vanille en papaja. De lucht is vochtig, een bed van warme bananenbladeren zwaait over een bak met heet water. Een rijk pak fruit, room en kostbare oliën omhullen het lichaam van de nek tot de voeten - ze krijgen zelfs een extra portie vers gepureerde bananen voor een betere hydratatie. Banaanbladeren worden vervolgens om dit tropisch geurende pakket gewikkeld. Alleen een beetje chocolade ontbreekt - en ik ben de perfecte bananensplit.

Wellness met Naschfaktor

Wat de huid glad, stevig en zelfs van binnenuit maakt, werkt in de meeste gevallen ook van buitenaf. True Fitness blog-expert dr. Michaela Axt-Gadermann, dermatoloog en expert op het gebied van veroudering, verwijst graag naar de verjongende kracht van geselecteerde vruchten en voedingsmiddelen: "Chocolade, limoenen, kokosnoot, walnoten, kwark: de afgelopen jaren zijn veel componenten van het gezonde, uitgebalanceerde dieet opgenomen Wellness gevonden. Een mooie ontwikkeling naar meer natuur en holistische concepten. "