Grande Roche Hotel gastronomische keuken in de wijnlanden van Kaapstad

Als het gaat om gourmet in Zuid-Afrika, is er meestal één naam: het Grande Roche Hotel en het beroemde Bosman's Restaurant. Het hotel ligt onder de grote rotsmonoliet "Paarl".

Photo Gallery

Bosman's "wordt beschouwd als een van de tien beste restaurants ter wereld en ontbreekt in elke gastronomische gids. Zlomke's vaardigheid gaf de "Bosman's" de felbegeerde Relais Gourmet-status. Omdat Zlomke frisse ideeën en ongewone aroma-combinaties combineert met de klassieke traditie en de beste ingrediënten van de cape. Het is een ervaring om hier bij kaarslicht en vuur een menu met meerdere gangen te ervaren en te genieten van de creaties van chef-kok Frank Zlomke. Het Grande Roche Hotel, dat op slechts 40 minuten van Kaapstad Airport in de Winelands ligt, was ooit een zeer succesvolle wijnmakerij die rijkelijk is omgebouwd tot een luxe luxehotel en nu zijn eigen kenmerkende charme uitstraalt. De onopvallende elegantie in koloniale stijl combineert met een betoverende locatie op een heuvel, net onder de grote rotsmonoliet van Paarl, die zijn naam te danken heeft aan het nabijgelegen wijnstadje.
Het uitzicht vanuit het hotel gaat over wijnstokken naar de machtige rotsformaties, net tegen zonsondergang een adembenemend uitzicht. De perfecte service en de prachtige ambiance maken de Grande Roche tot een van de beste hotels in Zuid-Afrika en zijn al lid geweest van de illustere cirkel van Relais & Chateaux Hotels.
Je verblijft in prachtige kamers en suites, omringd door wijngaarden en prachtige tuinen. Alle kamers zijn individueel ingericht met veel aandacht voor detail.

Praat met de reisadviseurs van onze partner INTOSOL. Je kent de Grande Roche persoonlijk en geeft je graag advies over een heerlijke vakantie op Mauritius.
Meer info op: Grande Roche Hotel
Reisvoorstel : uw individuele droomreis