Hostel Top 10 voor een hippe en goedkope vakantie

Designmeubels en cocktails aan de bar - Hostel heet tegenwoordig Hostel en is chic. En nog steeds goedkoop. We introduceren de top 10.

Photo Gallery

Van de grijze muren, gammele metalen hoge bedden en de rozenbottelthee als ontbijt in jeugdherbergen in onze jeugd is niets meer te vinden in het moderne hostel. Vandaag slaap je in bedden met retro beddengoed, eet je op felgekleurde designtafels en drink je extravagante cocktailcreaties in de bar op het terrein. Naast de fantastisch betaalbare gedeelde kamers vanaf 12 euro per nacht, kunnen een- en tweepersoonskamers tegen een redelijke prijs worden geboekt.

Hostel als een hotel alternatief voor zakelijke reizigers

Zo is een hostel niet langer alleen maar een plek voor jonge, feestelijke backpackers. Zakenreizigers en gezinnen die graag goedkoop reizen, zijn ook welkom. Berlijn, als een metropool voor een hostel, is al lang internationaal bekend om zijn ongebruikelijke en speelse accommodaties. Maar ook Hamburg, Keulen en München bieden coole goedkope bergen. De hotelzoekactie heeft de populairste Duitse hostels gevonden - de top 10 is te vinden in onze galerij!