Huvafenfushi-huwelijksreis op de Malediven

Ervaar de exclusieve reis naar het prachtige eiland Huvafenfushi in de Noord Male Atol van de Malediven. Inclusief bezoek aan 's werelds eerste onderwater spa.

Photo Gallery

Alleen de nadering van de Malediven is de reis waard: temidden van de oceaan wordt de zee plotseling turkooizen, witte schuimkoppen ontmoeten de eerste riffen, de eerste eilanden verschijnen - bijna onwerkelijk, bekleed met witte ringen in het midden van het diepe blauw.
Deze exclusieve luxe tour neemt je mee naar een echt droomeiland, meer bepaald het eiland Huvafenfushi in de Noord Male Atol op de Malediven. De flair van het eiland, de mix van tropische natuur, witte droomstranden en het moderne ontwerp van het resort zullen u inspireren. Het eiland heeft slechts 43 bungalows en is daarom veel rustiger en exclusiever dan andere eilanden op de Malediven - ideaal voor pasgetrouwden. Elke suite heeft ook een privézwembad.

Eerste onderwater spa

Een ander pluspunt is de prachtige en diepe lagune van het eiland. Hier kun je zwemmen terwijl je aan de andere kant van het eiland bent met een mooi huisrif om te snorkelen met kunstaas. Hier is ook het "beroemde" overloopzwembad van Huvafenfushi: veel kleine lampjes, die zijn ingebed in de bodem van het zwembad, wekken de indruk dat de sterren voor jou in het zwembad schitteren. Daarnaast heeft het Intosol-team enkele leuke en romantische verrassingen gepland voor uw verblijf.
'S Werelds eerste onderwater-spa is ook spectaculair: terwijl u geniet van een massage, zwemmen de vissen aan de buitenkant voorbij. Huvafenfushi-aanbiedingen Breng uw dagen door met loungen, zonnen en snorkelen en geniet ten volle van uw droomvakantie. Als u een duiker bent of wilt leren duiken, heeft Huvafenfushi een zeer goed uitgerust duikcentrum en een aantal opvallende plekken in de omgeving.

reistips

Praat met de reisadviseurs van onze partner INTOSOL - u hebt het eiland en het hotel zelf ervaren en kunt u uit eerste hand advies geven.
Meer informatie: Huvafenfushi
Reisvoorstel : uw individuele droomreis