Het grote fitnessfestival!

Train in de Fitgesund-week van Intersport in Saalfelden met topcoaches en 300 deelnemers die van het sportieve leven houden. De berg belt van 2 tot 7 september 2018.

Saalfelden Leogang in Salzburg Pinzgau ligt tussen Kalkriesen en grasbergen en met uitzicht op een fantastisch Alpenpanorama. In dit prachtige landschap nodigt het derde FITGESUND-evenement van Intersport, mogelijk gemaakt door True Fitness Blog, u uit voor de sport van de beste: topcoaches, de nieuwste fitness- en activiteitstrends, bergsporten, trailrunning, voeding, workoutontwerp en -apparatuur. Na twee jaar aan de Oostzee nu in een van de mooiste Alpenregio's. Natuurlijk is er weer - bovenop het uitgebreide aanbod aan workshops - de mogelijkheid om exquise fitnessapparatuur op locatie te testen. Van hardloopschoenen tot hardloopbroeken, hartslagmeters, blackrolls en fietsergometers.

Hier bent u "thuis"


U woont in het Hotel Gut Brandlhof, dat 450 hectare aan gevarieerde fitness-, wellness-, buiten- en golffaciliteiten biedt. In de wellnessoase, die meer dan 3000 vierkante meter beslaat, kunt u ontspannen en supercompenseren na de zweterige workshops van het FITGESUND-evenement (niet inbegrepen in het basispakket). Of maak van de gelegenheid gebruik om 's avonds een snelle klim te maken naar een van de nabijgelegen bergweiden. Normaal voor München en Salzburg, sensationeel voor flatlanders of Fischköppe.

Een 18-holes golfbaan is onderdeel van het Hotel Gut Brandlhof, evenals de Challenge Zone van het huis - een buitenbaan met Flying Fox, Giant Swing, Skywalk en The Drop. Alles mogelijk, op voorwaarde dat je nog steeds reserves hebt na de FITGESUND-training. Je hebt het in je eigen handen, hoe sterk je bent in deze uitpuilende fitnessweek in het Salzburger Land. De ervaring van de deelnemers bij de eerste evenementen: ongelofelijke hoeveelheid input, geweldige training met nieuwe inzichten, geen moment van verveling en toch tijd om te ontspannen - precies de juiste mix van opwinding en vrijheid voor een actieve vakantieweek.

Boek nu

Het FITGESUND-evenement van Intersport, mogelijk gemaakt door True Fitness Blog, is erg in trek. 300 plaatsen zijn snel weg! Zo werkt het: veilig uw stoel beveiligen via online boeken.

U hebt de keuze uit verschillende pakketten: De Luxe Suite, De Luxe Junior Suite, Premium, Comfort Plus, Base. Inbegrepen in alle pakketten zijn 5 bed / ontbijt in een tweepersoonskamer, een lunchbuffet, deelname aan 8 fitnessworkshops en 1 theoretische workshop, apparatuurtest bij meer dan 20 fitnessmerken, lezingen over fitness en gezondheid, shuttle service bij aankomst en vertrek evenals een pendeldienst naar het evenement basis, 2 exclusieve avondevenementen inclusief eten en 1 gratis welkomstpakket. Vanaf 549 Euro (basispakket, overnachting in Hotel Schörhof, zonder gebruik van het wellnesscentrum in de evenementbasis). In alle andere pakketten zijn er ook 4 workshops in de vroege ochtend, beginnend bij 749 euro. U kunt ook alle informatie onder / fitgesund vinden.

En dat is het programma:

De FITGESUND-gebeurtenis laat niets te wensen over. De trainingen zijn onderverdeeld in zes categorieën (trouwens, een PDF met het volledige workshopplan is te downloaden via / fitgesund):

  1. Cardio: de topcoaches onthullen hun slagen met groot effect, om uw individuele loopstijl te optimaliseren, of om circulaire en intervaltraining in uw training op te nemen.
  2. Lichaam en geest: Ooit gedroomd van Pilates en Yoga? Durf jezelf. Deze week is gemaakt voor nieuwe ervaringen.
  3. Functionele Training & Training: dit is de fitnesstrend die niet alleen individuele spieren vereist, maar het hele lichaam.
  4. Medische Fitness: pijn zo nu en dan? Hier leer je beter naar de signalen te luisteren en schade te voorkomen.
  5. Groepsfitness: focus op het team. Samen tegen het binnenvarken.
  6. Bergsporten: mountainbiken, trailrunning - hier kunt u het proberen en ervan leren houden.

Hoe u profiteert van de Fitgesund-week

Duurzaam effect voor veel deelnemers: na het FITGESUND-evenement hebben ze (weer) regelmatig sporten in hun leven gestopt, doelen gesteld - een halve marathon lopen, drie kilo minder wegen, eindelijk een actief lid van de sportschool worden in plaats van hartvormig eiken.

True Fitness-blog ter plaatse

Een mooie stimulans voor velen is de True Fitness-bloghoes met een eigen afbeelding (zie afbeelding). Omdat True Fitness Blog natuurlijk ook live bij dit evenement aanwezig zal zijn. Een team van de redactie begeleidt u en is blij met enthousiaste feedback en heldere gezichten, waaruit de vreugde van de sport straalt. Voor sommigen is het hoogtepunt van de week de legendarische cover shoot van en met True Fitness Blog en onze fotograaf Dirk Schmidt op de afscheidsgala-avond. Grijp je favoriete trainingsgereedschap en laat het fotograferen voor je persoonlijke dekking. Er staan ​​lange rijen voor de fotoset, maar het is het waard. Tijdens de twee vorige FITGESUND-evenementen hebben we ongeveer 100 deelnemers blij gemaakt met dit geschenk. Je zult ook geweldige indrukken van deze speciale week op onze website vinden. Video's, foto's, feedback. Laat jezelf motiveren en trakteer jezelf op sport deze week.

Dus boek nu en kijk uit naar september, wanneer het zegt: De berg roept! Op het FITGESUND-evenement in Saalfelden Leogang met 299 andere deelnemers die het echt een week willen proberen. Alle informatie onder / fitgesund .