Tegen kater 's Werelds beste katermedicijn

Nooit meer een kater na durchzechter nacht? Wetenschappers hebben nu de bewezen beste remedie in de wereld tegen katers gevonden. Lees hier de meest effectieve remedie voor de zoemer.

Vaak is de kater het bonnetje voor een losbandige nacht. Abstruuse tricks tegen de dikke schedel de volgende ochtend, er zijn er veel. Voor degenen die het rauwe eierregime of de bloedige mary verdacht hebben, heeft True Fitness Blog goed nieuws: wetenschappers van de Thomas Jefferson University in Philadelphia hebben de meest effectieve anti-katerbehandeling in de wereld gevonden. Er zijn slechts twee kleine remedies nodig om ochtendkaterymptomen - koffie en aspirine - effectief te bestrijden. De studies van professor Michael Oshinsky toonden aan dat de cafeïne van de zwarte Muntermacher en het ontstekingsremmende effect van acetylsalicylzuur effectief de gevolgen van overmatig alcoholgebruik bestrijden. Een uitdroging van het lichaam vindt niet plaats. Niettemin, vooral na een alcoholrijke nacht moet worden gezorgd voor voldoende hydratatie.

Sterk tegen kater

Alcohol is ethanol en dit bevordert de productie van een chemisch acetaat in het hoofd, dat verantwoordelijk is voor de zware zoemer. De caffeïne-aspirine-kuur blokkeert deze reactie, zodat niets een levendige dag in de weg staat. Efficiënt tegen katers - zo gemakkelijk is het.