Pauze van het dagelijks leven Deze sterren zweren bij meditatie

Katy Perry doet het, Lady Gaga, Hugh Jackman, Clint Eastwood en Nicole Kidman ook. Wat brengt de sterren tot meditatie? Hier onthullen ze het zelf.

Zelfs sterren kunnen een lied zingen van stress, drukte en druk op de werkplek. Om een ​​pauze te nemen en te kalmeren, vertrouwen velen op meditatie. Dit is een hippe en effectieve manier om je innerlijke balans te herontdekken. Laten we horen wat de beroemdheden zelf over het onderwerp te zeggen hebben.

Katy Perry is dol op Transcendente Meditatie

De Amerikaanse popzanger geeft bij voorkeur de voorkeur aan innerlijke contemplatie: "Ik begin met transcendentale meditatie, wat me de beste stemming geeft, ik word wakker en sta 20 minuten in positie, dit is het enige moment van de dag waarop mijn geest absoluut is kan uitschakelen, "onthulde ze in het interview met 'Marie Claire'. Trouwens, zij deelt deze zwakte met haar ex-echtgenoot, de Britse acteur Russell Brand, die eens zei dat Transcendente Meditatie hem een ​​beter persoon heeft gemaakt.

Hugh Jackman vergeet alles om zich heen

Zelfs de 'X-Men'-Star is dol op het uitschakelen van de denkcarrousel tijdens meditatie. Sprekend met talk queen Oprah Winfrey, zei hij: "Ik kan meditatie niet loslaten, ik ben geen Hugh Jackman, ik ben geen vader, ik ben geen echtgenoot, ik duik gewoon in de krachtige bron die alles creëert, en ik neem het aan klein bad erin. "

Nicole Kidman mediteert met App

Meditatie maakt ook deel uit van het leven van de collega van Jackman: "Ik ben dol op mediteren, Transcendente Meditatie meestal, ik begon in de vroege jaren 20 en leerde de voordelen waarderen die ik dagelijks probeer te bereiken. Een typische sessie duurt 20 tot 30 Ik gebruik zelfs een app op mijn smartphone met een timer en shows op een kaart waarop mensen gewoon inloggen en overal mediteren, 'zei ze in het InStyle-interview.

Gwyneth Paltrow blogt over meditatie

In haar lifestyle-blog 'Goop' in 2010 bekende de actrice dat haar hoofd te vol was en ze verlangde naar de kalmte van de meditatie: 'Het is mijn nieuwjaarsresolutie om te leren mediteren.

Het leek altijd iets dat ik moest doen, maar ik wist niet hoe.

Mijn vrienden die het deden, zeiden dat het geweldig was. Ze zeiden dat je niet weet wat vrede, gewaarzijn en tevredenheid is, tenzij je het probeert. Mijn hersenen maken me gek. Ik begin nu. "

Lady Gaga: Is dat kunst of kan het verdwijnen?

Of de excentrieke superster nu mediteert of niet, de geesten zijn nog steeds een beetje anders. In 2013 veroorzaakte ze in elk geval flinke opschudding, toen ze demonstreerde - laten we zeggen - uitzinnige meditatietraining van performance-artiste Marina Abramovic in een video waarin geen gekke kostuums voorkwamen, want de dame leek helemaal naakt. Sommige kijkers hebben misschien meer op PR dan op introspectie geleken, maar wat weten we nu! Het had tenslotte Lady Gaga moeten helpen om zich van Kiffen te ontdoen, zoals ze in een interview uitlegde.

Sir Paul McCartney is dol op Guru Maharishi

Beatles ster Paul McCartney, samen met zijn collega's, ging eind jaren zestig door een hippiefase die ook de band naar India en de Ashram van Maharishi Mahesh Yogi reed, waar ze Transcendente Meditatie leerden. In 2009 zei hij achteraf: "In turbulente tijden heeft meditatie me geholpen om momenten van stilte te vinden - en ik geloof dat dat veel jonge mensen een oase van rust zou bieden in een wereld die niet bepaald kalm is."

Naomi Watts: één met de natuur

De Australiër kwam ook uit als een TM-fan om de normale Hollywood-waanzin te doorstaan. In het tijdschrift 'Health' legde ze uit hoe ze bij zichzelf blijft tijdens het hele sterrengevecht: "Meditatie en op het platteland in de natuur zijn Ik hou ervan om buiten te zijn met bomen en water Ik hou van de zeelucht en slaap. Ik beoefen Transcendente Meditatie om kalm en in balans te zijn. " Haar collega Liv Tyler is het daarmee eens: "Meditatie is een geweldige manier om jezelf te centreren, om kalm te worden en om erachter te komen wie ik echt ben." Hollywood-veteraan Clint Eastwood is al meer dan 40 jaar bezig met mediteren om te voorkomen dat hij gestrest raakt.