Versterk je buikspieren LeaLight traint je buikspieren

Versterk je buikspieren met LeaLight: werk nu al je buikspieren in één training - bovenste en onderste buik, rechte en schuine spieren. Nice!

Versterk de buikspieren - dit is met LeaLight een complete training van de buikspieren. Je beweegt de schuine, rechte, bovenste en onderste buikspieren en het zal geen wandeling worden. en

"Ik train maximaal acht uur per dag. Het maakt niet uit. Maar maak je geen zorgen: andere regels zijn op jou van toepassing. "

Lea weet wat je nodig hebt om een ​​mooie, strakke, platte buik te krijgen met je opties. En dit is absoluut geen training voor een six-pack!

Versterk de buikspieren voor iedereen!

Deze training van de buikspieren is gericht op meer kracht in de kernregio. Dit komt ook uw rug ten goede.

  1. Om de vier oefeningen goed te doen, heb je ondersteuning van de bekkenbodem nodig. Je moet het altijd aan doen tijdens deze buiktraining, wat geweldig is voor vrouwen in het bijzonder.
  2. Ten eerste om de onderrug een andere te ondersteunen, om de kracht aan de voorkant van het lichaam op te bouwen.
  3. Trek ook de buik naar binnen. Stel je voor dat je de buikwand onder je ribben trekt. In de Pilates wordt de krachtpatser genoemd en is na plank en laat buikbuikoefeningen hier de beste manier om de buikspieren aan te spannen.
  4. Voer alle vier de oefeningen uit met 3 x 10 herhalingen. Breek dan.

Vraag niet te veel van je. Niet veel helpt bij buiktraining. Je verliest alleen het verlangen. Stober geeft de voorkeur aan een beetje in de geweldige oefeningvideo's van LeaLight op haar pagina. Omdat alleen het versterken van de buikspieren niet genoeg is. Ook je benen, armen, schouders en rug willen worden getraind. Alleen in de combinatie met alle lichaamsdelen is de nieuwe buiktraining echt goed.