Fit in the office Drie snelle trucs voor gewichtsverlies

Drie snelle tricks voor afvallen maken je nog fitter op kantoor. Dus Lea gebruikt saaie kantooruren voor het opbouwen van spieren en uithoudingsvermogen.

Je kunt niet alleen iets op kantoor tegen je maag en vermoeidheid doen - met mijn snelle maagoefening - of adem plat, maar je kunt ook iets doen voor je uithoudingsvermogen.

"Ik ben zo'n ontroerend persoon. Ik moet springen na 1 uur schrijven. "

Als je dat eenmaal doet, zul je meteen het effect voelen: de bloedsomloop begint, je onderbreekt de eeuwige stroom van gedachten en krijgt nieuwe energie en je zult misschien moeten lachen, waardoor de spieren losser worden. En de explosie in dit soort fit-in-the-office training:

"In plaats van snoep te eten, bouw je een paar calorieën en krijg je een goed humeur!"

Misschien komt een gezegde van collega's. Maar eerlijk gezegd, zolang je niet schreeuwt over je kleine sprongen en fit-in-office-sessies of een ander geluid maakt, ben je eigenlijk een geweldig voorbeeld. Omdat alle studies aantonen dat actieve onderbrekingen van het werk - en dus niet de rokeronderbreking of de consumptie van een curryworst met chips, maar MOVEMENT - een positief effect heeft op de productiviteit. Fit in the office - maak er je routine van!