Circuit Training Oefeningen Bodyweight HIT - ga naar uw limiet!

Lichaamsgewicht HIT van en met LeaLight: Dit zijn circuittrainingsoefeningen die je tot het uiterste zullen pushen. En verder!

Als je echt je fysieke grenzen en meer wilt overschrijden, zijn deze circuittraining oefeningen van en met LeaLight precies goed.

"Vandaag wil ik 100 procent van je. Minder is niet genoeg voor deze HIT-functionele cirkel! "

  • Je zult de vijf circuitoefeningen 45 seconden op vol gas doen.
  • Daartussenin heb je 10 seconden om een ​​frisse neus te halen.
  • Dus een goede vier minuten, waarin je alles zal geven om het maximale effect uit je training te halen!

Tips voor Leas Circuit Training

Bekijk de circuittraining oefeningen in de video in alle rust. Daarna ontspannen en opwarmen. In zo'n HIT-oefeningenreeks ga je niet zonder een warming-up, het is duidelijk. Vervolgens geef je de bewegingen aan om een ​​gevoel te krijgen. Alleen als je je veilig voelt met de oefeningen, neem je volledig deel aan Lea's circuittraining.

De Circuit Training Oefeningen

Photo Gallery

Hier vindt u opnieuw alle oefeningen uit de video in het overzicht

Hoge schop zijkant

Zet je voeten iets breder dan de heupbreedte uit elkaar. Ga naar de gehurkte positie. Adem uit en haal wat vaart. Als je opstaat strek je je rechterbeen over het midden en dan zet je je voet weer op. Je hurkt weer naar beneden en zwaait je linkerbeen in een cirkelvormige beweging van binnen naar buiten. 45 seconden afwisselend, daarna 10 seconden rust.

Spider Plank

Ga in de plank (en): handen onder de schouders in de steun op de vloer, lichaam gespannen lang op spanning, voeten aangetrokken, je leunt op je tenen. Als alternatief trek je het rechter en linkerbeen gebogen en zet je het naast de schouder. Daartussen spring je met beide voeten tegelijkertijd naast de studenten. 45 seconden afwisselend, daarna 10 seconden rust.

"Blijf op de hoogte, ook al brandt alles tijdens deze circuittraining. Je zult het effect geweldig vinden! "


Powerrun met Jumping Jack

Voeten strak, body on suspense, drie volle skins lopen, dan 5 jump jacks, opnieuw rennen, rennen, rennen, 5 jump jacks. Volledig geconcentreerd, vol van je, 45 seconden en 10 seconden om op adem te komen, voordat het naadloos blijft samenwerken met ...

TriZeps dip

Ga op de grond liggen, plaats uw voeten op heupbreedte, ondersteun de handen achter het lichaam, vingertoppen wijzen naar de voeten. Begin met 2 triceps dipslagen. Ga naar beneden zo ver als je komt. Dan trap je afwisselend telkens afwisselend met het rechter en linkerbeen. 45 seconden, daarna 10 seconden rust.

"Mobiliseer opnieuw voor de laatste van mijn oefeningen voor functionele circuittraining."

Hoge trap met een squat

Voeten opnieuw breder dan de heupbreedte, ga in de diepe kraak - rechte rug! - dan duw je jezelf omhoog, uitgerekt springen en dan een hoge trap rechts, hoge trap links, opnieuw in de diepe kraak. Nogmaals, deze 45 seconden en dan heb je LeaLight's Hammer Circuit Training-oefeningen gedaan. Gefeliciteerd !!!!!!