Kayla Itsines: Slank zonder calorietelling ondanks de pasta van oma

Fitness: haar 17 miljoen volgers van sociale media maakten trainingstrainer Kayla Itsines keihard. Dit zijn haar opvattingen over het tellen van calorieën en diëten.

Afslanken vindt plaats na een eenvoudige berekening: als er een calorietekort is, volgt gewichtsverlies. Kayla Itsines is ervan overtuigd dat dit maar niet lastig calorieën tellen van elke maaltijd noodzakelijk is.

In gesprek met businessinsider.de deelde de Australiër haar mening om het gewichtsverliesproces op een ontspannen manier te benaderen:

"Ik denk niet dat vrouwen elke dag van 's morgens vroeg tot' s avonds aan het slapen gaan zitten om calorieën te tellen."

Voor de dames, als je kunt trainen op je menstruatie, ja, dat kun je, afhankelijk van hoe je je voelt. Je kunt niet uit je menstruatie leren ... dus denk niet dat je hoofdpijn of een gevoelige buik kunt trainen, maar je kunt kleine dingen doen om jezelf beter te voelen. GA JE GOUD! Mijn advies is om je dag vrij te nemen! Zorg voor jezelf .... in ziekte en gezondheid