Opiniepeiling: Mannen hebben minder zin in seks na nederlagen van het Duitse team

Sportieve nederlagen - vooral het Duitse nationale team - hebben ongewenste neveneffecten. Vooral over de sex-lust. Uit een enquête van 'BILLY BOY' bleek dat de meerderheid van de mannen een pauze in hun broek heeft.

Het is goed dat ons nationale voetbalteam zelden nederlagen accepteert. Omdat de score niet alleen wordt weerspiegeld in de stemming van de Duitse fans, maar ook in hun seksleven. Een onderzoek van 'Billy Boy' met 1.000 deelnemers toonde: 90 procent van de mannen heeft geen zin in seks na een nederlaag. Vrouwen hebben zowel nederlagen als overwinningen - in termen van seks - maar koud.

Wereldbeker voetbal heeft invloed op sekslust

Over het algemeen hebben voetbalfans een groter verlangen naar vrijen tijdens het startseizoen. 62 procent van de mannelijke respondenten gaf dit toe. 30 procent wil zelfs de pauzetijd gebruiken voor seks. Daarentegen zijn vrouwen slechts 18 procent - 15 minuten zijn kennelijk niet lang genoeg om intiem te worden.

Vrouwen en mannen zijn het blijkbaar niet helemaal eens over het juiste moment voor seks tijdens het WK. Zolang het nationale team succesvol speelt, moeten de kansen op seks echter goed zijn.

Natuurlijk voorspelt het onderzoek niet hoe een terugtrekkend Duits nationaal team in de voorronde over het erectie vermogen van de mannelijke fans zou kunnen werken. En niemand wil ook uit deze worst case gaan.