Sophia Thiel: Eigen fitnesscollectie op ALDI SOUTH

Sophia Thiel is een van de meest succesvolle fitnessbloggers in Duitsland. Nu heeft zij in samenwerking met ALDI Süd haar eigen sportcollectie ontworpen. Op 30 mei moeten de onderdelen naar de winkels komen.

Sophia Thiel heeft momenteel ongeveer 1, 3 miljoen volgers op Instagram, met haar concept van "gewoon slank en fit" helpt ze duizenden tot het gewenste gewicht. Ze was zelf ook zwaarlijvig, maar vandaag is de 23-jarige een rolmodel voor veel mensen die willen afvallen. Dat heeft ALDI South erkend, Thiel bracht zichzelf nu in de boot.

In samenwerking met de discounterketen hebben de bodybuilders nu hun eigen sportkledingcollectie ontworpen. Vanaf 30 mei zijn de onderdelen in de Duitse winkels erhälich, kondigde het bedrijf in een persbericht aan.

Sophia Thiel: fitnesscollectie voor ALDI SOUTH

Met ALDE heeft ALDI South waarschijnlijk de perfecte keuze gemaakt. "Ik ben helemaal gek op sportkleding, " zei de blonde. Een blik op haar Instagram-profiel bevestigt dat: het fitnesspictogram altijd verschijnt in momentopnamen in modieuze sportartikelen, die variëren afhankelijk van sport en weersomstandigheden.

Niet slapen - gewoon genieten van al die #sunrays