Amorelie De online sekswinkel voor nog meer plezier

Sextoys, Lingerie & Co .: Online Sexshop Amorelie biedt verleidelijke producten voor moderne singles en koppels. Wat zit er achter het concept van de erotische boetiek

Amorelie: online sekswinkel voor moderne singles en koppels

Beate Uhse, Orion & Co. - Ondertussen zijn er seksshops in de maak, zoals telefoonmaatschappijen, en zijn al lang niet meer exclusief voor de nachtbrakers op de Hamburgse Reeperbahn. Ook is het internet vol met kleurrijke dildo's, vibrators, extravagante porno en fancy toys voor echt elke seksuele voorkeur. Met de online winkel Amorelie.de ging in februari 2013 een boetiek voor erotische producten online, die een andere doelgroep wil aanspreken dan de gebruikelijke sekswinkels. Het doel van het bedrijf gevestigd in Berlijn: om zich af te tekenen van de smerige achtertuin sexshop imago en opvallen van online aanbiedingen, waarbij de gebruiker al bij de eerste klik vleeskleurig dildo's of vrouwen in obscene pose in het gezicht.


Feel-good-factor Sexshop: het concept van AMorelie

"Vrouwen moeten zich prettig voelen aan onze zijde en beseffen dat sextoys geen onbetrouwbaar karakter hebben", zegt Lea-Sophie Cramer, Managing Director van Amorelie.de. "Het voorspel begint zogezegd rechtstreeks bij ons", legt de 26-jarige man uit en benadrukt dat zij bij het ontwerp van de startpagina belang hecht aan esthetische beelden en aanvullende informatie voor klanten. "Onze doelgroep is moderne, zelfverzekerde vrouwen en koppels, waar waardering, seks en een gelukkig, gebalanceerd partnerschap topprioriteiten zijn. Volgens deze missie werken we voor Amorelie en stellen daarom hoge eisen aan het ontwerp en de kwaliteit van onze producten. We willen bewijzen dat sensuele producten geenszins taboe zijn voor zichzelf of in een relatie, "legt Cramer uit.

Nieuwe sekswinkel: inspiratie in plaats van intimiderende foto's

Dus, klanten - bijna 50% van de kopers zijn trouwens mannen die kopen voor hun partners - informeren, naast speelgoed, lingerie & Co. op de homepage over veel onderwerpen, en krijgen inspiratie voor de kick in bed. "Onze homepage is een soort magalog - een mix van tijdschriften en catalogi. Degenen voor wie het onderwerp sexy ondergoed en LoveToys nog steeds een nieuw territorium is, adviseren, informeren en hopelijk inspireren we in regelmatig verschijnende artikelen ". Afschrikkende producten, zoals je zou vinden in veel andere sekswinkels, zouden geen plaats hebben in hun winkel.


Behoefte maakt je inventief

Cramer, die de online kortingsgigant "Groupon" in Azië al heeft opgebouwd, kwam op het idee om haar eigen erotische postorder op internet op te zetten: "Ik heb zelf een langdurige relatie en ik vind het helemaal spannend en Natuurlijk, om het onderwerp seksualiteit aan te pakken - maar in een omgeving en sfeer die bij me past, is dat erg belangrijk voor me. In klassieke seksshops, die vooral gericht zijn op mannelijke kopers, voelt de moderne vrouw zich niet goed. Ik vond geen winkel waar ik me comfortabel of geadviseerd voelde, maar voelde me eerder geïntimideerd - het gevoel dat seksualiteit en passie niet zouden moeten opkomen, "legt ze uit. Daarom koos Cramer en haar mede-oprichter voor deze winkel. Dat haar zakenpartner Sebastian Pollok een man is, vindt Cramer erg belangrijk. "We hebben ook heren- en koppelproducten, dus het is goed voor het evenwichtige evenwicht, als dan een man iets te zeggen heeft, " lacht ze.

Bekende sexshop-merken in plaats van dubieuze kwaliteit

De producten die klanten via Amorelie.com kunnen kopen, zijn van bekende fabrikanten zoals Lelo, We-Vibe of Fun Factory en zijn vibrators, dildo's, stimulators of liefdesballen die online worden besteld en anoniem verpakt thuis worden bezorgd. Maar ook lifestyleproducten zoals audioboeken, films, erotische kookboeken of games maken deel uit van het online aanbod. Bestsellers bij Amorelie.de zijn echter klassieke vibrators en lingerie.


Vergroot het bewustzijn en ontwikkel uw eigen producten

Hoewel het aanbod van de online sekswinkel pas online is sinds februari 2013, lijkt het de klanten te overtuigen. Daarom zijn ook de ambities van de jonge oprichters geweldig: "Dit jaar willen we het bewustzijn op de Duitse markt verhogen en dan aan het einde van het jaar kijk in het buitenland - en misschien ontwikkel je misschien zelfs hun eigen producten ", zegt oprichter Cramer van Sexshop.
Wil je weten welk sekse-type jij bent? Dit is het antwoord ...
Suggesties iedereen? We hebben 30 seksspeeltjes getest.