Plezier voor twee Deze leuke spelletjes zullen je lust bezorgen!

Verveling in de slaapkamer? Dat hoeft niet zo te zijn! Laat je inspireren door onze game-suggesties en maak van je liefde een sensuele wedstrijd.

Eentonigheid tussen de lakens is nog steeds beter dan geen seks, maar de meesten van ons vinden het niet leuk. Als je denkt dat jij en je geliefde wat meer actie in de slaapkamer aankunnen, probeer dan deze sexy spellen ...

Voor de prelude: erotische fotopuzzel

Intimiteiten kunnen lang voor het eigenlijke Schäferstündchen worden uitgewisseld - en ook op een speelse manier. Wat dacht je van een sexy fotopuzzel? Stuur elkaar (bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze) close-ups van verschillende delen van het lichaam, de andere moet dan raden wat het is. Maak de snapshot zo onherkenbaar mogelijk, anders wordt je voorspel op afstand te gemakkelijk! Heel belangrijk: zorg er altijd voor dat u de juiste geadresseerde selecteert - uw pittige foto's mogen immers niet in de hitte van het moment bij de baas of bij de ouders landen.

Opwarmen: strip poker (of soortgelijke kaartspellen)

Zelfs uitkleden kan een verleidelijk spel zijn in matrassporten: speel een potje strip poker en laat de covers stap voor stap vallen:

Dit is erg erotisch en maakt je echt opgewonden!

Wanneer een overwinning wordt beloond met blote huid, is het ook veel leuker om echt poker te spelen. Je kunt natuurlijk ook een stripgame maken van een ander kaartspel, bijvoorbeeld Mau Mau of Black Jack. Het belangrijkste is dat je aan het einde bent zonder een schaal!

Om te experimenteren: gooi de dobbelstenen!

  • Voor dit seksspel heb je een gewone zeszijdige dobbelsteen en zes erotische hulpmiddelen nodig, bijvoorbeeld sextoys, massageolie, handboeien, blinddoeken ...
  • Wijs een item toe aan elk nummer en begin vervolgens afwisselend te rollen. Het in blokjes gesneden object moet dan worden gebruikt.

Dit maakt je vrijen niet alleen gevarieerder, maar ook opwindender, je weet immers nooit echt hoe je het volgende moment door zijn geliefde zult worden verwend!