Hypertensie sex op recept

Een seksaanbeveling van de minister van Volksgezondheid? Ze gaven het officieel aan de Brazilianen om hypertensie te voorkomen. Dit is hoe preventie leuk is!

Photo Gallery

De Braziliaanse minister van Volksgezondheid, José Temporão, heeft zeker veel nieuwe sympathisanten gehad sinds zijn toespraak aan het begin van een campagne tegen hypertensie. Om chronische ziekten te voorkomen en de bloeddruk op het normale niveau te houden, heeft hij beweging aanbevolen aan zijn landgenoten - vooral in de vorm van seks. Temporão bracht seks in overeenstemming met aanbevelingen zoals een voedingsgids voor gezond eten, lichaamsbeweging en regelmatige bloeddrukcontroles. Zijn credo: "Een voetbalwedstrijd in het weekend moet niet de enige fysieke activiteit voor een Braziliaan zijn. Volwassenen moeten bewegen: hardlopen, dansen en seks hebben ".

De nieuwe Dr. van Brazilië Zomer?

Bevat het plan van Temporão ook concrete aanbevelingen voor meer activiteit tussen de bladen? Want net zoals verscheidenheid op het bord gezond eten bijzonder smakelijk en opwindend maakt, zorgt inventiviteit in de slaapkamer en de een of de andere verandering van positie voor nog meer verlangen naar liefdesaffaires. Hoe zit het met een positie in plaats van een maaltijdplan? Het ziet er misschien als volgt uit: maandag: missionaire positie, dinsdag: Indische kleermakerszit, woensdag: rijderpositie, donderdag: vlinder enz. Misschien zal de minister van Gezondheid van Brazilië in de toekomst verrast worden met een gezondheidspakket dat dergelijke concrete suggesties bevat. Maar dan moet hij misschien ook wijzen op mogelijke risico's, zodat de nieuwe training het gewenste effect heeft en ongelukken worden voorkomen.

Geslachtsgemeenschap tegen een gezondheidsprobleem

In ieder geval kunnen veel Brazilianen profiteren van de ongebruikelijke training voor het cardiovasculaire systeem: sinds 2006 is het aandeel inwoners met hoge bloeddruk gestegen van 21, 5 naar 24, 4 procent. Volgens informatie van het ministerie van Volksgezondheid heeft ongeveer een kwart van de ongeveer 190 miljoen inwoners al last van hypertensie. Gezien dit cijfer, maakte Temporão het ook duidelijk voor journalisten dat zijn sex-appeal geen grap was: "Ik meen het. Regelmatig bewegen betekent ook seks hebben - natuurlijk altijd met anticonceptie, "vertelde hij aan het nieuwsportaal G1. Als dingen niet snel veranderen, is er een gezondheidsramp aanstaande, zegt de minister. In de komende 20 jaar zal een groot deel van de bevolking worstelen met chronische ziekten, hoge bloeddruk, diabetes en hoog cholesterol. Nou, als dat geen reden is om vaker een standpunt in te nemen!
Als je nog ideeën nodig hebt voor de volgende training, kun je onze fotogalerij bekijken of suggesties vinden in onze boektips!
Boekentips: Sexercises - 50 verbluffende posities
door Marcie Mai
Uitgeverij Heinrich Hugendubel
Prijs: 4, 95 Euro
Beste geslacht: de 101 scherpste posities
door Randi Foxx
Bassermann
Prijs: 7, 95 Euro
Sextrillingen: 50 hotposities
door Lola Rawlins
Bassermann Verlag
Prijs: 7, 95