Doe het zelf De perfecte strip

De droom van alle mannen is om na een drukke dag thuis te worden verwelkomd, niet alleen met een heerlijk diner, maar ook met een privé erotische show.

Het spelen van de godin van de godin is niet zo eenvoudig. Zelfs als je de partner al jaren kent: een striptease-insert voor zijn ogen kost tijd om te overwinnen en vereist een goede voorbereiding. Natuurlijk weet iedereen hoe je je moet uitkleden, we doen het immers elke avond voordat we naar bed gaan. Maar om het voor de partner te doen, langzaam en wellustig, op het ritme van de muziek - alleen al om een ​​stripshow voor hem te organiseren, wankelt dit idee de meeste vrouwen. Als je je geliefde deze erotische ervaring nog steeds wilt geven, maar het niet zelf durft, kun je je wenden tot een professionele choreograaf. De voormalige musicalster en fitness- en personal trainer Simon Vincent heeft vandaag niet alleen mode- en dansshows gechoreografeerd, maar ook striptease-afzettingen voor professionals en amateurs.
Omdat iedereen kan leren strippen. Het is immers niet nodig om acrobatische dansbewegingen te doen. Simon Vincent benadrukt: "Het draait allemaal om de aantrekkingskracht, en belangrijker dan de beweging zelf is de juiste uitdrukking. Je moet sensualiteit uitstralen met elk deel van je lichaam. "Meer informatie in onze video.