Nieuwe liefdestips voor de eerste 100 dagen

Nieuwe liefde, nieuw geluk! Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden vanaf de eerste vergadering tot 'Ik hou van jou'. True Fitness Blog heeft zeven tips voor het starten van een nieuwe relatie.

Photo Gallery

Het eerste oogcontact, de eerste woorden, de eerste datum. Verliefd worden is geweldig - maar ook vermoeiend! Omdat er struikelblokken liggen op weg naar het getrouwde saamhorigheidsgevoel. Zodra de juiste partner eindelijk is gevonden, staan ​​de nieuwgeborenen voor verdere uitdagingen: zij moeten een goede relatie en een alledaags leven vinden in de opwindende identificatiefase en compromissen sluiten om een ​​solide basis voor een harmonieus partnerschap te bouwen. Het kan avontuurlijk zijn, maar het gaat om de kostbare ervaring die Hij en Hij verzamelen.

Hebben we te hoge verwachtingen van een nieuwe liefde?

In het grootschalige onderzoek "Partnership 2012" in opdracht van JACOBS Coronation, hebben 1800 Duitsers onthuld wat hun relatie gelukkig maakt en hoe belangrijk een bevredigend partnerschap is voor persoonlijk welzijn. Het resultaat is verrassend: niet over passie en seks, de Duitsers beloven de liefde voor geluk, maar intieme vertrouwdheid en veiligheid. Voor 92% van de respondenten staat betrouwbaarheid hoog op de prioriteitenlijst en nog eens 88% hecht veel belang aan loyaliteit. Hoge verwachtingen, die vaak grote druk leggen op pas verliefd worden. Immers, een op de vier twijfelt aan zijn partnerkeuze, in de overtuiging dat iemand anders te vinden is.

Moet ik veranderen voor mijn nieuwe liefde?

Hier ligt de eerste valkuil, want "Niemand is perfect" en willen we zelfs perfect zijn? Ruzies, kleine geheimen en compromissen zijn geen reden om het te verdragen. Je kunt passie opwekken en je de kans geven om samen te ontwikkelen en te groeien. Een nieuwe liefde brengt frisse wind in oude gewoonten en opent nieuwe wegen naar geluk. Gebruik de eerste 100 dagen om de hobby's van de ander uit te proberen, om over verlangens en doelen te praten, om erotische fantasieën uit te leven en om te genieten van de prachtige buikdruppels in zijn of haar buurt met alle zintuigen.

Geniet optimaal van de eerste 100 dagen met je nieuwe liefde en creëer de beste voorwaarden voor blijvend liefdesgeluk, leer in de afbeeldingengalerij, die zeven waardevolle tips voor je bevat.

Tip!
Lees hier meer over de kunst van het voorspel ..